"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Κώστας Σκρέκας : την ηρεμία, την ασφάλεια και την ελπίδα μπορεί να φέρει στη χώρα η Ν.Δ.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με αφορμή την παραίτηση της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα για την πρόκλησηπρόωρων εκλογών ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Ο κ. Τσίπρας προστρέχει σε άμεσες εκλογές επειδή πιστεύει ότι οι Έλληνεςδεν έχουν καταλάβει τα καταστροφικά αποτελέσματα της 7μηνης διακυβέρνησης του. Πιστεύει ότι ο λαός δεν έχει προλάβει να πληρώσει το λογαριασμό των αφρόνων και καταστροφικών επιλογών του. Πιστεύει ότι μπορεί να παραπλανήσει ακόμη μια φορά, την τρίτη σε ένα χρόνο, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες πολίτες. Και πράγματι πολλοί συμπολίτες μας πίστεψαν δυστυχώς αυτά που τους υποσχέθηκε και εναπόθεσαν τις ελπίδες τους στην κυβέρνησή του, την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Οι ελπίδες όμως έχουν γίνει ήδη απόγνωση και απελπισία, ενώ ο κ. Τσίπρας ως ένας επαγγελματίας τυχοδιώκτης θυσιάζει τα πάντα  και τους πάντες για να κερδίσει χρόνο στην εξουσία πριν τον καταλάβουν.
Ο λαός τώρα συνειδητοποιεί την εξαπάτηση και ζητά ηρεμία, σταθερότητα και ασφάλεια. Αρχίζει να κατανοεί ότι τα πράγματα είχαν σταθεροποιηθεί πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου και ζητά ξανά την ελπίδα που χάθηκε.
Αυτή την σταθερότητα, την ηρεμία, την ασφάλεια και την ελπίδα μπορεί να φέρει στη χώρα η Νέα Δημοκρατία. Ο λαός μας εμπεδώνει σταδιακά ότι η Νέα Δημοκρατία που λασπολογήθηκε και υβρίστηκε από τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο μπορεί να εγγυηθεί την επιστροφή στην ομαλότητα και στην ανάπτυξη.
Όλοι μαζί θα παλέψουμε για την έξοδο από την κρίση με αλήθειες και δουλειά, όχι με ψέματα!”

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το ”ολισθημα” Τσιπρα και ο εμπαιγμος των ψηφοφορων εκ μερους του δεν υστερει σε τιποτε , ουτε και υπερακοντιζει , τις αναλογες κωλοτουμπες του Σαμαρα και της Ν.Δ. Ο κ. Σκρεκας δεν θα επρεπε να ομιλει για ”σχοινι στο σπιτι του κρεμασμενου”. Εχουμε χορτασει απο αυταρεσκους πολιτικους , που δεν εχουν επαφη με την πραγματικη ζωη του Ελληνα στις σημερινες συνθηκες και μας βλεπουν αφ’ υψηλου σαν αθυρμα , να μας υφαρπαξουν την ψηφο. Ας θυμηθει ο κ. Σκρεκας , π.χ. τα χαλια που επεφερε στην νοσοκομειακη περιθαλψη η κυβερνηση του , λογω των οποιων χιλιαδες Συνελληνες απωλεσαν αναιτια την ζωη τους . Αγυρτεια πολιτικη και πληρης αναξιοπιστια ειναι η επιλογη της Νεας Δημοκρατιας στην πολιτικη πραξη της . Ηθελημενα χλευαζει τους ”νοικοκυραιους”, τους θυσιαζει στον βωμο καποιων ανωτερων ”εθνικων” συμφεροντων, αφου πρωτα τους υφαρπαξει την ψηφο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης