κ. Παπαδόπουλε θα ψηφίσετε το αφορολόγητο , τα εργασιακά και τη μείωση συντάξεων ; Reviewed by Momizat on .   Συγκρατημένος από την έκβαση στου χθεσινού Eurogroup, εμφανίστηκε με σημερινές του δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Σάκης Παπαδόπο   Συγκρατημένος από την έκβαση στου χθεσινού Eurogroup, εμφανίστηκε με σημερινές του δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Σάκης Παπαδόπο Rating: 0

κ. Παπαδόπουλε θα ψηφίσετε το αφορολόγητο , τα εργασιακά και τη μείωση συντάξεων ;

κ. Παπαδόπουλε θα ψηφίσετε το αφορολόγητο , τα εργασιακά και τη μείωση συντάξεων ;

 

Συγκρατημένος από την έκβαση στου χθεσινού Eurogroup, εμφανίστηκε με σημερινές του δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Σάκης Παπαδόπουλος:

«Ξέρουμε πολύ καλά πως αυτό που έγινε χθες ήταν μια συμφωνία  εκλογίκευσης του εκβιασμού που δέχθηκε η χώρα όλο το προηγούμενο διάστημα να πάρει πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα.

Καταλήξαμε σ’ έναν συμβιβασμό για να υπάρξει ηρεμία στο εσωτερικό της χώρας, δεν πανηγυρίζουμε, ξέρουμε πως ίσως υπάρξουν αλλαγές στο αφορολόγητο και  μείωση στην προσωπική διαφορά για τις κύριες συντάξεις. Υπάρχουν και δυσμενή μέτρα στη συμφωνία, δεν μπορώ να το κρύψω», επισήμανε ο κ. Παπαδόπουλος.

Σχόλια (2)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή