Κ. Πουλάκης: Παράνομη μεθόδευση η διεξαγωγή δημοτικών εκλογών νωρίτερα Reviewed by Momizat on . «Η κυβερνητική «λαθροχειρία», προκειμένου οι αυτοδιοικητικές εκλογές να διεξαχθούν μία εβδομάδα νωρίτερα από το κανονικό, είναι ευθέως παράνομη», δήλωσε ο Κώστα «Η κυβερνητική «λαθροχειρία», προκειμένου οι αυτοδιοικητικές εκλογές να διεξαχθούν μία εβδομάδα νωρίτερα από το κανονικό, είναι ευθέως παράνομη», δήλωσε ο Κώστα Rating: 0

Κ. Πουλάκης: Παράνομη μεθόδευση η διεξαγωγή δημοτικών εκλογών νωρίτερα

Κ. Πουλάκης: Παράνομη μεθόδευση η διεξαγωγή δημοτικών εκλογών νωρίτερα

«Η κυβερνητική «λαθροχειρία», προκειμένου οι αυτοδιοικητικές εκλογές να διεξαχθούν μία εβδομάδα νωρίτερα από το κανονικό, είναι ευθέως παράνομη», δήλωσε ο Κώστας Πουλάκης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος για την Αυτοδιοίκηση, σχετικά «με τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις για την παράνομη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών στις 18 και 25 Μαΐου, αντί της 25ης Μαΐου και 1ης Ιουνίου που είναι το ορθό».

Ολόκληρη η δήλωση:
Η κυβέρνηση εμμένει στην απολύτως παράλογη και παράνομη μεθόδευσή της σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών, παρά το γεγονός ότι έχει συναντήσει τη σφοδρή αντίδραση του νομικού κόσμου, αλλά και πλήθους πολιτικών και αυτοδιοικητικών στελεχών, που κάθε άλλο παρά «υποκινούμενοι» από το ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να θεωρηθούν.
Η κυβερνητική «λαθροχειρία», προκειμένου οι αυτοδιοικητικές εκλογές να διεξαχθούν μία εβδομάδα νωρίτερα από το κανονικό, είναι ευθέως παράνομη, επιβαρύνει αδικαιολόγητα των κρατικό προϋπολογισμό, σε μία συγκυρία που η κοινωνία καλείται να καταβάλει βαρύ τίμημα, ενώ την ίδια στιγμή δεν έχει καμία αιτιολογική βάση, παρά μόνο τις μικροκομματικές σκοπιμότητες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να αποκρύψουν κατά το δυνατόν το μήνυμα καταδίκης που θα στείλουν οι πολίτες και στις αυτοδιοικητικές και στις ευρωπαϊκές κάλπες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να ανεχθεί μικροπολιτικά παιχνίδια που στοχεύουν στη νόθευση της έκφρασης της λαϊκής βούλησης. Θα πάρουμε όλες τις απαραίτητες πολιτικές και άλλες πρωτοβουλίες, προκειμένου να μην επιτρέψουμε σε αυτή την επικίνδυνη κυβέρνηση να συμπαρασύρει τη χώρα στην αντιδημοκρατική της κατρακύλα. Και σε αυτή την προσπάθεια, είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε δίπλα μας όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της χώρας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή