Κ. Σκρέκας: «Ας πουν έστω και τώρα την αλήθεια» Reviewed by Momizat on . «Oι στιγμές είναι κρίσιμες εδώ και τρεις μήνες η αβεβαιότητα υπάρχει καιρό τα χρήματα κάνουν φτερά από τις τράπεζες και η αγορά έχει στεγνώσει, Έταξαν πράγματα «Oι στιγμές είναι κρίσιμες εδώ και τρεις μήνες η αβεβαιότητα υπάρχει καιρό τα χρήματα κάνουν φτερά από τις τράπεζες και η αγορά έχει στεγνώσει, Έταξαν πράγματα Rating: 0

Κ. Σκρέκας: «Ας πουν έστω και τώρα την αλήθεια»

skrekas

«Oι στιγμές είναι κρίσιμες εδώ και τρεις μήνες η αβεβαιότητα υπάρχει καιρό τα χρήματα κάνουν φτερά από τις τράπεζες και η αγορά έχει στεγνώσει,

Έταξαν πράγματα στον κόσμο που δεν ήταν αλήθεια ,να πουν έστω τώρα την αλήθεια», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και το κεντρικό μαγκαζίνο με την Κέλλυ Κοντογεώργη ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέκας.

Ο Πρώην Υπουργός τόνισε ότι «η επιστολή Βαρουφάκη για τις συντάξεις περιλαμβάνει αυτά που έγραφε το e- mail Χαρδούβελη και ο υπουργός οικονομικών τα υπέγραψε στις 20 Φεβρουαρίου» υπονοώντας ότι η γραμμή Βαρουφάκη ότι εξαπατήθηκε στις 20 Φλεβάρη είναι ψεύτικη καθώς γνώριζε τα πάντα.

« Δεν μπορεί λοιπόν να έχουν βάλει υπογραφές εδώ και τρεις μήνες και να μην παίρνουν χρήματα μαζεύοντας ότι ρευστό υπάρχει από τα ταμεία και τους δήμους», κατέληξε ο κ. Κ. Σκρέκας ο οποίος βλέπει το πρόβλημα της χρηματοδότησης, το οποίο παραδέχονται πλέον όλοι στο κυβερνητικό στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή