Κ. Σκρέκας: «Η αβεβαιότητα στραγγαλίζει τη χώρα» Reviewed by Momizat on . Στην ανάγκη να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις και επιτέλους να Κυβερνήσει στάθηκε για ακόμη μια φορά σε τοποθέτησή του στο Kontra Channel ο Βουλευτής Ν. Τρικά Στην ανάγκη να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις και επιτέλους να Κυβερνήσει στάθηκε για ακόμη μια φορά σε τοποθέτησή του στο Kontra Channel ο Βουλευτής Ν. Τρικά Rating: 0

Κ. Σκρέκας: «Η αβεβαιότητα στραγγαλίζει τη χώρα»

skrekas2

Στην ανάγκη να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις και επιτέλους να Κυβερνήσει στάθηκε για ακόμη μια φορά σε τοποθέτησή του στο Kontra Channel ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέκας. Ο κ. Σκρέκας τόνισε ότι «θα πρέπει ο κ. Τσίπρας και οι Υπουργοί του να Κυβερνήσουν. Αρκετά με τα λόγια, τις δηλώσεις και τις κατηγορίες εναντίον των προηγούμενων Κυβερνήσεων. Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. κρίθηκε από το λαό, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο». Ο κ. Σκρέκας επανέλαβε ότι «η αγορά έχει γονατίσει, η ρευστότητα έχει πέσει στο χαμηλότερο δυνατό σημείο και οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες ασφυκτιούν. Θα πρέπει η Κυβέρνηση να μας παρουσιάσει το σχέδιό της, να επαναφέρει την ηρεμία στη χώρα και να μπορέσει η οικονομία να προχωρήσει σε σταθερά βήματα ανάπτυξης».
Για ακόμη μια φορά ο Βουλευτής της Ν.Δ. εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός ότι δεν παρουσιάζεται κάποιο σχέδιο διακυβέρνησης της χώρας σημειώνοντας ότι «τα μέτρα που θα έρθουν έτσι όπως πάμε θα είναι πολύ χειρότερα από αυτά που οι ίδιοι του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούσαν και το περίφημο e-mail Χαρδούβελη».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή