Κ. Σκρέκας: Ισως έγιναν κάποιες αδικίες! Reviewed by Momizat on .  Στο δελτίο Τύπου από το πολοτικό γραφείο του βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ, Κ. Σκρέκα, αναφέρονται τα παρακάτω: Τις καθιερωμένες ευχές αντάλλαξε με τους αστυνομικού  Στο δελτίο Τύπου από το πολοτικό γραφείο του βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ, Κ. Σκρέκα, αναφέρονται τα παρακάτω: Τις καθιερωμένες ευχές αντάλλαξε με τους αστυνομικού Rating: 0

Κ. Σκρέκας: Ισως έγιναν κάποιες αδικίες!

Κ. Σκρέκας: Ισως έγιναν κάποιες αδικίες!
 Στο δελτίο Τύπου από το πολοτικό γραφείο του βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ, Κ. Σκρέκα, αναφέρονται τα παρακάτω:
Τις καθιερωμένες ευχές αντάλλαξε με τους αστυνομικούς και πυροσβέστες των Τρικάλων ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Σκρέκας. Ο κ. Σκρέκας επισκέφτηκε διαδοχικά την  Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και την Πυροσβεστική Υπηρεσία της πόλης. Εκεί αφού αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό, είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση και συζήτηση με τον αναπληρωτή αστυνομικό διευθυντή Τρικάλων κ. Γεώργιο Αγάκο, αλλά και τον διοικητή της Π.Υ. Τρικάλων κ. Αντώνη Σπανό.
skrekas1
Ο κ. Σκρέκας εξήρε την αυτοθυσία που δείχνουν οι ένστολοι σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία «βάζοντας πάνω απ’ όλα το καθήκον και την προστασία των πολιτών». Αναγνώρισε πως ίσως έγιναν κάποιες αδικίες τα περασμένα χρόνια ωστόσο υπογράμμισε πως «η χώρα μπαίνει πια σε τροχιά εξόδου από τη κρίση και είναι βέβαιο πως μέσα στο 2014 πολλές από τις αδικίες θα αρθούν».
Αναρωτιόμαστε:
– “Ισως έγιναν κάποις αδικίες”;
– “Η χώρα μπαίνει σε τροχιά εξόδου από την “κρίση”;
– “Το 2014 πολλές από τις αδικίες θα αρθούν”;

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή