"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Κ. Σκρέκας: «Οι πολίτες να ψηφίσουν την παράταξη που μπορεί να δώσει λύσεις»

lafarm

Σχετικά άρθρα

skrekas

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ «Πρώτη Γραμμή» ο πρώην Υπουργός Ανάπτυξης και Βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας επεσήμανε την αδυναμία της Κυβέρνησης να καταθέσει μια ολοκληρωμένη στρατηγική, ένα σχέδιο για τη χώρα, αλλά και την αναγκαιότητα για ευρύτερες κυβερνητικές συνεργασίες και συνεννοήσεις σε καίρια ζητήματα.

Εμφάνιση SKREKAS.jpg

Ο κ. Σκρέκας μίλησε για δύο παράδοξα στο λόγο του κ. Τσίπρα. «Το πρώτο» όπως είπε «ότι ζητά την ψήφο για να φέρει σταθερότητα στη χώρα όταν με δικές του επιλογές η χώρα οδηγήθηκε σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις τους τελευταίους οκτώ μήνες. Το δεύτερο παράδοξο, συνοψίζεται στο γεγονός ότι ζητά την ψήφο για να κυβερνήσει καλύτερα τη χώρα όταν τους οκτώ μήνες τίποτε δεν πήγε καλά. Ταυτόχρονα επιμένει στο στόχο της αυτοδυναμίας για το κόμμα του, όταν το κόμμα του φυλλοροεί και αποκλείει συνεργασίες».
Ο κ. Σκρέκας τόνισε πως μετά τις εκλογές «θα κληθούμε να κάνουμε μία κυβέρνηση με τα σχήματα που θα επιλέξει ο λαός». Όπως είπε ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. «σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ επιμένει στις  συνεργασίες και το απέδειξε έμπρακτα, όταν συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ. «Η συνεργασία αυτή ήταν μια επιλογή που «δηλητηρίασε» τον σκληρό πυρήνα των κεντροδεξιών ψηφοφόρων» όπως είπε ο κ. Σκρέκας «έγινε όμως με γνώμονα το καλό της χώρας. Ανέδειξε το γεγονός ότι η ΝΔ είναι ο εγγυητής των εξελίξεων για μια σταθερή Κυβέρνηση, ενώ κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν την παράταξη που μπορεί να δώσει την επόμενη των εκλογών Κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση».

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης