"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Κ. Σκρέκας: Τη μάχη της ακρίβειας θα την κερδίσουμε μαζί με τους καταναλωτές».

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κατάστημα μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο Γαλάτσι επισκέφθηκε την Πέμπτη ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας , προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την πορεία της κυβερνητικής πρωτοβουλίας «Μόνιμη Μείωση Τιμής».

 

Ο υπουργός συνομίλησε με τους εργαζόμενους, είδε τα σημεία όπου έχουν τοποθετηθεί τα ταμπελάκια με την ειδική σήμανση και συζήτησε με τους υπευθύνους του καταστήματος για την αύξηση των κωδικών που έχουν ενταχθεί στη σχετική πρωτοβουλία.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο κ. Σκρέκας δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης είχαμε 660 προϊόντα από 53 προμηθευτές που έχουν ενταχθεί στην πρωτοβουλία και έχουμε ξεπεράσει τον αρχικό στόχο της κυβέρνησης για τουλάχιστον 500 προϊόντα καθημερινής ανάγκης για τα ελληνικά νοικοκυριά.

ΥΠΑΝ

Οι εντατικοί έλεγχοι για να αποτρέψουμε φαινόμενα αισχροκέρδειας συνεχίζονται. Είδαμε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο σε τιμή κάτω από 10 ευρώ. Πάντως, η γενικότερη εκτίναξη της τιμής του οφείλεται στη μεγάλη μείωση στην παραγωγή σε χώρες όπως η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ιταλία, αλλά και στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την αυξημένη ζήτηση.

Η μάχη για τη μείωση των τιμών συνεχίζεται σε τρεις άξονες: Πρώτον με συνεχόμενους και εντατικούς ελέγχους για φαινόμενα αισχροκέρδειας. Δεύτερον, με την πρωτοβουλία “Μόνιμη Μείωση Τιμής” και τρίτον με το “Καλάθι του νοικοκυριού”. Τη μάχη της ακρίβειας θα την κερδίσουμε μαζί με τους καταναλωτές».

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ”Τη μάχη της ακρίβειας θα την κερδίσουμε μαζί με τους καταναλωτές».
    Μετάφραση: Εμείς θα τα ακριβαίνουμε και εσείς θα τα αγοράζετε. Μόλις θα αρχίσετε να σκούζετε πολύ, εμείς θα τα χαμηλώνουμε λίγο και θα σας φαίνονται φθηνά. Και θα μας ξαναψηφίζετε και θα ζήσετε όλοι καλά.Και εμείς, καλύτερα.
    Τελικώς, αυτός ο λαός τα γουστάρει τα παραμύθια, τα ζητάει ο οργανισμός του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης