Κ. Σκρέκας: “Oσο καθυστερεί η κυβέρνηση τόσο χειροτερεύει η κατάσταση” Reviewed by Momizat on . Στον Νομό Ροδόπης περιόδευσε το προηγούμενο διήμερο ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας, με την ιδιότητα του Τομεάρχη Ανάπτυξη Στον Νομό Ροδόπης περιόδευσε το προηγούμενο διήμερο ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας, με την ιδιότητα του Τομεάρχη Ανάπτυξη Rating: 0

Κ. Σκρέκας: “Oσο καθυστερεί η κυβέρνηση τόσο χειροτερεύει η κατάσταση”

Skrekas
Στον Νομό Ροδόπης περιόδευσε το προηγούμενο διήμερο ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας, με την ιδιότητα του Τομεάρχη Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Κώστας Σκρέκας είχε σειρά επαφών με αυτοδιοικητικούς της Κομοτηνής, με κομματικά στελέχη της περιοχής, τον Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα και παραγωγικούς φορείς του Νομού.
Ο Πρώην Υπουργός επανέλαβε ότι «θα πρέπει η Κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να παίζει στις πλάτες του Ελληνικού λαού και της ίδιας της χώρας. Να προχωρήσει σε σοβαρές διαπραγματεύσεις με τους εταίρους και τους δανειστές μας και να καταλήξει το συντομότερο δυνατόν σε μια συμφωνία. Όσο καθυστερεί τόσο δυσκολεύουν τα πράγματα». Ο κ. Κώστας Σκρέκας εξέφρασε για ακόμη μια φορά την ανησυχία του για την έλλειψη ρευστότητας στην αγορά και για το γεγονός ότι «η οικονομία και η αγορά ασφυκτιά κάτω από αυτό το πλαίσιο που έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους τρεις μήνες».
Ειδικά για την Θράκη ο κ. Σκρέκας τόνισε ότι θα πρέπει να δοθούν κίνητρα για επενδύσεις, να εξασφαλιστούν νέες θέσεις εργασίας και ο κόσμος να παραμείνει στον «προμαχώνα του Ελληνισμού».

Αφήστε το σχόλιο σας