Λάβρος κατά των Κυριακών ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Καταδικάζει με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων, την απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης, για άνοιγμα των καταστημάτων 52 Κυριακές τον χρόνο. Στην ανακοί Καταδικάζει με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων, την απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης, για άνοιγμα των καταστημάτων 52 Κυριακές τον χρόνο. Στην ανακοί Rating: 0

Λάβρος κατά των Κυριακών ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων

Λάβρος κατά των Κυριακών ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων

esee_afisa-A3_kyriaki_print1Καταδικάζει με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων, την απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης, για άνοιγμα των καταστημάτων 52 Κυριακές τον χρόνο. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων καταδικάζει την απαράδεκτη απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης, για το άνοιγμα των καταστημάτων 52 Κυριακές το χρόνο, που σύντομα θα εφαρμοστεί σε όλη τη χώρα. Πρόκειται για μία ωμή και αυθαίρετη παρέμβαση καθώς αντίκειται στο νόμο που έχει ψηφίσει το Ελληνικό κοινοβούλιο. Στην πραγματικότητα εξυπηρετεί στενά περιορισμένα επιχειρηματικά συμφέροντα για την αναδιανομή του τζίρου σε βάρος των μικρομεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων.

Για την ενημέρωση των συμπολιτών-καταναλωτών έχει εκδοθεί σχετική αφίσα που θα διανεμηθεί στους συναδέλφους, προκειμένου να τοποθετηθεί στις προθήκες-βιτρίνες των καταστημάτων της πόλης.

Έχουμε τονίσει επανειλημμένα πως η λειτουργία της αγοράς αφορά αποκλειστικά την τοπική κοινωνία και δεν πρόκειται πλέον να επιτρέψουμε σε κανέναν να αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή