Λάζαρος Τσουμένης : Μετατρέψαμε τα κοινωνικά μέσα σε κανιβαλισμό !! Reviewed by Momizat on .   Αναρωτιέμαι αν κάποιοι βρήκαν πάλι την ευκαιρία  να πετάξουν την πεπονόφλουδα για να μας διχάσουν όπως το πέτυχαν με διάφορα τεχνάσματα σε κρίσιμες περιό   Αναρωτιέμαι αν κάποιοι βρήκαν πάλι την ευκαιρία  να πετάξουν την πεπονόφλουδα για να μας διχάσουν όπως το πέτυχαν με διάφορα τεχνάσματα σε κρίσιμες περιό Rating: 0

Λάζαρος Τσουμένης : Μετατρέψαμε τα κοινωνικά μέσα σε κανιβαλισμό !!

Λάζαρος Τσουμένης : Μετατρέψαμε τα κοινωνικά μέσα σε κανιβαλισμό !!

 

Αναρωτιέμαι αν κάποιοι βρήκαν πάλι την ευκαιρία 
να πετάξουν την πεπονόφλουδα για να μας διχάσουν όπως το πέτυχαν με διάφορα τεχνάσματα σε κρίσιμες περιόδους της ιστορίας.

Αμφότερες οι πλευρές έχουν τα λογικά ή τα λιγότερο λογικά επιχειρήματα αλλά να φθάνουν στο σημείο να μετατρέπουν τις κοινωνικές σχέσεις σε πραγματικό ριγκ θεωρώ ότι δεν αρμόζει σε λαό που έχει και στοιχειώδη παιδεία και γνώση της ιστορικής του πορείας.

Είναι διαφορετικό πράγμα η μελέτη της κατάστασης και η ανάπτυξη επιχειρημάτων και διαφoρετικό η αναπαραγωγή συνθημάτων χωρίς εμβάθυνση, χωρίς να κρίνουμε και να ζυγίσουμε καταστάσεις.

Τεράστια ευθύνη αναλογεί βεβαίως στον τομέα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης τα οποία οι κυβερνήσεις και οι επιχειρηματίες σε αγαστή συνεργασία τα μετέβαλαν σε άβουλα και ελεγχόμενα όπου κάθε διαφορετική άποψη πρέπει να εξοντώνεται μέχρι να εγκλωβίσουν τους πάντες ή την πλειοψηφία στα δικά τους στεγανά. Ανεξαρτήτως αν διαφωνεί ή συμφωνεί κανείς μαζί μου έχω το δικαίωμα οφείλουμε να διατηρούμε τη νηφαλιότητα και να αποτρέπουμε ένθεν και ένθεν συμπεριφορές και καταστάσεις που εγκυμονούν κινδύνους και ύποπτες σκοπιμότητες!

η εικόνα προφίλ του Lazaros Tsoumenis

ΣΗΜ.: Όσα αναφέρω παραπάνω δεν σημαίνουν πως δεν διατηρώ τη δικη μου άποψη αλλά αν είναι να κάνουμε ανοικτό και ψύχραιμο διάλογο πρέπει να αφήσουμε κατά μέρος τις οπαδικές συμπεριφορές και να συμπεριφερόμαστε με σεβασμός ο ένας απέναντι στον άλλον!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή