Λάθος το timing των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ – του Κώστα Κουτσονάσιου Reviewed by Momizat on . Σε εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέων Δημοτικών(ΔΗΜΤΟ) και Νομαρχιακών(ΔΕΕΠ τις λένε τώρα) επιτροπών οδεύει ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ στις 24 Οκτω Σε εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέων Δημοτικών(ΔΗΜΤΟ) και Νομαρχιακών(ΔΕΕΠ τις λένε τώρα) επιτροπών οδεύει ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ στις 24 Οκτω Rating: 0

Λάθος το timing των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ – του Κώστα Κουτσονάσιου

Λάθος το timing των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ – του Κώστα Κουτσονάσιου

Σε εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέων Δημοτικών(ΔΗΜΤΟ) και Νομαρχιακών(ΔΕΕΠ τις λένε τώρα) επιτροπών οδεύει ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ στις 24 Οκτωβρίου εν όψει και του συνεδρίου το Δεκέμβρη, αν και τίποτα δεν είναι σίγουρο η επίσημο ακόμη.

Η θητεία των νυν επιτροπών έχει παραταθεί ήδη κατά 16 μήνες λόγω πανδημίας και ενώ τίποτα δεν έχει αλλάξει στο συγκεκριμένο ζήτημα και μετά από δύο χρόνια απόλυτης κυριαρχίας της ΝΔ, είναι απορίας άξια η σπουδή της ηγεσίας της να κινήσει εσωκομματικές και συνεδριακές διαδικασίες, τη παρούσα περίοδο που η κυβέρνηση δοκιμάζεται.

Το επόμενο διάστημα για τη κοινωνία και την οικονομία αναμένεται κρίσιμο. Το μόνο που δεν χρειάζονταν αυτή τη στιγμή το κυβερνών κόμμα είναι να εισπράξει τη δυσαρέσκεια της βάσης, να διαταραχθούν οι ισορροπίες και  η ηρεμία στους κόλπους του. 

Τα ρίσκα που παίρνει τη δεδομένη πολιτική συγκυρία το Μαξίμου είναι πολλά και αυτό που θα ανέμενε κάποιος να προείχε για τους ενοίκους του, είναι η αποτελεσματικότητα του κυβερνητικού έργου κι όχι η κυριαρχία στις κομματικές οργανώσεις η στα ανούσια συνέδρια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή