Λάππας: “Αυτή είναι η αλήθεια” για τα ξωτικά Reviewed by Momizat on . Την οριστική, όπως φαίνεται, απάντησή του, δίνει ο Δήμαρχος Τρικκαίων σε δεύτερη απαντητική επιστολή προς το «Φυσάει Κόντρα». Δεν λέει πολλά, αλλά αναφέρει ότι, Την οριστική, όπως φαίνεται, απάντησή του, δίνει ο Δήμαρχος Τρικκαίων σε δεύτερη απαντητική επιστολή προς το «Φυσάει Κόντρα». Δεν λέει πολλά, αλλά αναφέρει ότι, Rating: 0

Λάππας: “Αυτή είναι η αλήθεια” για τα ξωτικά

Λάππας: “Αυτή είναι η αλήθεια” για τα ξωτικά

Την οριστική, όπως φαίνεται, απάντησή του, δίνει ο Δήμαρχος Τρικκαίων σε δεύτερη απαντητική επιστολή προς το «Φυσάει Κόντρα». Δεν λέει πολλά, αλλά αναφέρει ότι, επί της ουσίας, βάσει των στοιχείων, δικαιώθηκε ως προς τα «ξωτικά». Να δούμε, αν θα συνεχιστεί η αντιπαράθεση, διότι, έτσι κι αλλιώς το θέμα των οικονομικών είναι σοβαρό

 

Η απαντητική επιστολή είναι η ακόλουθη:

 

 

 

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

Τρίκαλα,  16/10/2013

 

 Απάντηση Δημάρχου Τρικκαίων σε δημοσίευμα του «Φυσάει Κόντρα»

 

Δια δευτέραν φοράν…

 

«Αἱρετικόν ἄνθρωπον μετά μίαν καί δευτέραν νουθεσίαν παραιτοῦ»

Απόστολος Παύλος

            Χαίρομαι, διότι συνομολογείτε, ότι τα οικονομικά στοιχεία που παράθεσα είναι τα απολογιστικά, άρα και πραγματικά, και δυστυχώς για σας, υπηρετούν την αλήθεια και μόνο την αλήθεια.

Χαίρομαι, γιατί στα ζητήματα διαφάνειας δε βρήκατε, έστω και μία ενέργεια, να κατονομάσετε, για την οποία δεν ήταν ενήμερο το Δ.Σ. της e-Trikala.

Λυπάμαι, γιατί στους φωτογράφους της περιοχής, ανακαλύψατε τα «μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα», που κέρδισαν «αμύθητα χρηματικά ποσά» και στη φετινή διοργάνωση – πρόσφεραν λίγα από τα αμύθητα – και αυτά τα άφησαν να χαθούν, χωρίς λόγο και αιτία!

Έλεος πια! Όχι άλλο φυσάει κόντρα στην κοινή λογική και την πραγματικότητα.

Όσο, για τα περί της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου “trikalacity.gr”, ούτε παρεμβαίνω, ούτε ελέγχω το παραμικρό ∙ την έχω αφήσει στις αυτοδιαχειριστικές ορέξεις των αρμόδιων υπαλλήλων.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων

Χρήστος Αντ. Λάππας

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή