Λάππας προς Παρθένη : σου συνιστώ να σε δει γιατρός Reviewed by Momizat on . Το ‘θερμό’ επεισόδιο που είχε με το διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρη Παρθένη στην κοπή πίτας της Ά Παθολογικής Κλινικής την περασμένη Παρασκευή σε ταβέ Το ‘θερμό’ επεισόδιο που είχε με το διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρη Παρθένη στην κοπή πίτας της Ά Παθολογικής Κλινικής την περασμένη Παρασκευή σε ταβέ Rating: 0

Λάππας προς Παρθένη : σου συνιστώ να σε δει γιατρός

Λάππας προς Παρθένη : σου συνιστώ να σε δει γιατρός

Το ‘θερμό’ επεισόδιο που είχε με το διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρη Παρθένη στην κοπή πίτας της Ά Παθολογικής Κλινικής την περασμένη Παρασκευή σε ταβέρνα της πόλης περιέγραψε γλαφυρά σε συνέντευξη του στη Λέσχη 97,6 ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Λάππας:

«Δεν γνώριζα τον κύριο Παρθένη από πριν, και αρχικά μου έκανε μια επίθεση φιλίας λέγοντας πόσο με εκτιμά. Αρχίσαμε μια κουβέντα για το φάρμακο, αλλά επειδή δεν συμφωνούσαμε πρότεινα να αλλάξουμε το θέμα. Μετά από λίγο άνοιξε μια επιθετική κουβέντα με τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών,  το Βάϊο Τάσιο, κι εγώ είχα τη δυστυχία να βρίσκομαι ανάμεσα τους. Συνέχισε μόνος του μια παραληρηματική κουβέντα, λέγοντας που σπούδασε, πόσο σκληρά εργάζεται κι ότι ενώ είναι 1,5 χρόνο διοικητής είναι σαν να έχει μείνει 3 χρόνια λόγω του ότι δουλεύει στο διπλάσιο, και τέλος λέει σε κάποια στιγμή ότι αυτή η βρωμιά της Πασοκοδεξιάς πρέπει επιτέλους να τελειώνει. Εκεί είπα ότι δεν είναι πρέπον να μας βρίζει, και τι ήταν να το πω αυτό, μου λέει μιλάς εσύ που ως διευθυντής κλινικής έκανες το Νοσοκομείο ‘χαμαιτυπείο’; Τότε είναι που του λέω ότι δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε στο ίδιο τραπέζι, ή θα φύγεις εσύ ή εγώ, και σου συνιστώ να σε δει και γιατρός.

Κι έπειτα από όλα αυτά αναρωτιέμαι, αν είχε την εκτίμηση ο κύριος Παρθένης ότι αυτό το ίδρυμα που το κάναμε ένα από τα καλυτέρα επαρχιακά νοσοκομεία είναι ‘χαμαιτυπείο’, γιατί ερχόταν ως διοικητής; Και παρόλο που και ο Σάκης Παπαδόπουλος είχε τη δική του συνεισφορά ώστε να φτάσει σε αυτό το σπουδαίο επίπεδο το Νοσοκομείο, έχει την πολιτική ευθύνη γιατί ο κύριος Παρθένης είναι προστατευόμενος του και αυτός τον κρατάει, έναν διοικητή που έχει τσακωθεί με όλο τον κόσμο. Αν δεν είναι σε θέση ως διοίκηση να πάρει από τον καθένα τον καλύτερο του εαυτό, τότε δεν τα κατάφερε και θα πρεπε να σηκωθεί να φύγει».

Σχόλια (3)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή