Λάρισα – Έναρξη παζαριού με Μπρέγκοβιτς Reviewed by Momizat on . Ο Σέρβος συνθέτης Γκόραν Μπρέγκοβιτς θα είναι φέτος ο επίτιμος καλεσμένος που θα ανοίξει με τη συναυλία του το παζάρι της Λάρισας. Ο ροκ-σταρ των Βαλκανίων στις Ο Σέρβος συνθέτης Γκόραν Μπρέγκοβιτς θα είναι φέτος ο επίτιμος καλεσμένος που θα ανοίξει με τη συναυλία του το παζάρι της Λάρισας. Ο ροκ-σταρ των Βαλκανίων στις Rating: 0

Λάρισα – Έναρξη παζαριού με Μπρέγκοβιτς

Λάρισα – Έναρξη παζαριού με Μπρέγκοβιτς

Ο Σέρβος συνθέτης Γκόραν Μπρέγκοβιτς θα είναι φέτος ο επίτιμος καλεσμένος που θα ανοίξει με τη συναυλία του το παζάρι της Λάρισας. Ο ροκ-σταρ των Βαλκανίων στις 23 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης του παζαριού θα δώσει συναυλία στον εκεί χώρο, «κόβοντας» την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Δήμος αναβαθμίζει περαιτέρω τις συνοδές πολιτιστικές δράσεις του παζαριού, αφού πέρσι το παζάρι άνοιξε η Νατάσσα Μποφίλιου και πρόπερσι ο Χρ. Νικολόπουλος. Το παζάρι της Λάρισας πέρα από ένας έντονα δυναμικός εμπορικός πόλος, με την έλευση του Γκόραν Μπρέγκοβιτς καθίσταται κι ένα γεγονός με πανελλήνια πολιτιστική διάσταση. Η συναυλία -όπως κάθε χρόνο- θα είναι δωρεάν για το κοινό.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή