"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.7 C
Trikala

Λάρισα: Έσωσαν 8χρονο κορίτσι από πνιγμό σε πισίνα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αν και από τις πρώτες εξετάσεις φαίνεται πως δεν επηρεάσθηκαν ζωτικά όργανα, οι γιατροί έκριναν αναγκαία την παρακολούθηση της υγείας της 8χρονης για τα επόμενα 24ωρα

Μια ανάσα από τον θάνατο βρέθηκε ένα 8χρονο κοριτσάκι που πήγε να κολυμπήσει στη Δημοτική πισίνα της Λάρισας, όταν άρχισε ξαφνικά να βουλιάζει στο νερό! Για καλή του τύχη, ο ναυαγοσώστης της πισίνας αντιλήφθηκε αμέσως τι συνέβη και έσωσε την τυχερή μικρούλα.

Την ανέσυρε αμέσως από το νερό και η διασώστρια του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών που βρισκόταν εκεί ξεκίνησε αμέσως την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση. Έτσι, το κοριτσάκι παρελήφθη έχοντας τις αισθήσεις του από ασθενοφόρο που το μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου οι γιατροί σταθεροποίησαν την κατάστασή του.

Αν και από τις πρώτες εξετάσεις φαίνεται πως δεν επηρεάσθηκαν ζωτικά όργανα, οι γιατροί έκριναν αναγκαία την παρακολούθηση της υγείας της 8χρονης για τα επόμενα 24ωρα. Έτσι, διακομίστηκε χωρίς να διασωληνωθεί στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων. Όπως αποκαλύφθηκε, η μικρούλα δεν συνοδευόταν από κάποιον ενήλικα αλλά από δυο 16χρονα κορίτσια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης