Λάρισα: Αγανακτισμένοι σχολικοί φύλακες κατά στελεχών της ΝΔ Reviewed by Momizat on . Η φράση ενός απολυμένου σχολικού φύλακα "θέλουμε να μιλήσουμε κι εμείς για τη βία" (δείτε στο βίντεο παρακάτω) στη χθεσινή εκδήλωση της ΝΔΕ Λάρισας... για τη βί Η φράση ενός απολυμένου σχολικού φύλακα "θέλουμε να μιλήσουμε κι εμείς για τη βία" (δείτε στο βίντεο παρακάτω) στη χθεσινή εκδήλωση της ΝΔΕ Λάρισας... για τη βί Rating: 0

Λάρισα: Αγανακτισμένοι σχολικοί φύλακες κατά στελεχών της ΝΔ

Λάρισα: Αγανακτισμένοι σχολικοί φύλακες κατά στελεχών της ΝΔ

Η φράση ενός απολυμένου σχολικού φύλακα “θέλουμε να μιλήσουμε κι εμείς για τη βία” (δείτε στο βίντεο παρακάτω) στη χθεσινή εκδήλωση της ΝΔΕ Λάρισας… για τη βία, αποτυπώνει τις δύο πλευρές της πραγματικότητας. Από τη μία, η συζήτηση για τη βία γενικώς, από την άλλη, η απόλυση…  Ετσι, η ένταση χαρακτήρισε η επίσκεψη του γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου στη γενέτειρα του, αφού απολυμένοι σχολικοί φύλακες απ’ όλη τη Θεσσαλία βρέθηκαν χθες βράδυ απόψε στο θέατρο ΟΥΗΛ στη Λάρισα όπου έγινε η εκδήλωση της ΝΟΔΕ.

Yπό το φόβο επεισοδίων από τους οργισμένους σχολικούς φύλακες, είχαν παραταχθεί τα ΜΑΤ στην είσοδο της πολυκατοικίας! Μάλιστα για λίγη ώρα η Αστυνομία είχε κλείσει την Κουμουνδούρου…

Ήταν αποφασισμένοι να περάσουν το μήνυμά τους και να κάνουν την φωνή τους να ακουστεί μέχρι τον πρωθυπουργό. Η χθεσινοβραδινή εκδήλωση της ΝΟΔΕ, με την παρουσία του Λαρισαίου γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου, του βουλευτή Ρεθύμνου και Γραμματέα της Βουλής Γιάννη Κεφαλογιάννη αλλά και του Εγκληματολόγου και πρώην εκπρόσωπου της Ελλάδας στο Δίκτυο Πρόληψης της Εγκληματικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εκπρόσωπου της χώρας μας στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη κ. ΆγγελουΤσιγκρή. Το θέμα της εκδήλωσης ήταν “Βία, Πολίτες Και Θεσμοί”.

Εκεί λοιπόν οι Σχολικοί Φύλακες με την έναρξη της εκδήλωσης έκαναν αισθητή την παρουσία τους και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα όπως “”Μάξιμε Και Κέλλα, Αντώνη Σαμαρά – Οι Φύλακες Θα Πάρουν Πίσω Τη Δουλειά”. Μάλιστα προσπάθησαν να τους καλμάρουν οι ομιλητές και ιδιαίτερα ο κ. Παπαευθυμίου γραμματέας της ΝΟΔΕ στη Λάρισα και ο κ. Παπαμιμίκος τονίζοντάς τους πως κατανοούν το πρόβλημά τους, αλλά όλοι έχουν από έναν απολυμένο στην οικογένειά τους όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαμιμίκος.

Μάλιστα πριν ακόμη ξεκινήσει η εκδήλωση ορισμένοι από τους Σχολικούς Φύλακες ήταν έξαλλοι και τα έβαλαν με τον βουλευτή κ. Χρήστο Κέλλα. Ο κ. Παπαμιμίκος όπως θα δέιτε και σε σχετική φωτογραφία εκείνη την στιγμή τους οδήγησε σε μια γωνία για να τους ηρεμήσει και να αρχίσει η εκδήλωση, ενώ ζήτησε από τις κάμερες να μην τραβούν άλλες εικόνες.
Δείτε και βίντεο εδώ
(Πηγή press-a.gr)

* Οι φωτό ανοιγουν καλύτερα με δεξί κλικ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή