Λάρισα: Ανάβαση στο αντάρτικο μονοπάτι στα Τέμπη Reviewed by Momizat on .   Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ με την συμβολή και του ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ θα πραγματοποιήσει στα πλαίσια της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών που τιμάτ   Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ με την συμβολή και του ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ θα πραγματοποιήσει στα πλαίσια της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών που τιμάτ Rating: 0

Λάρισα: Ανάβαση στο αντάρτικο μονοπάτι στα Τέμπη

Λάρισα: Ανάβαση στο αντάρτικο μονοπάτι στα Τέμπη

 
Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ με την συμβολή και του ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ θα πραγματοποιήσει στα πλαίσια της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών που τιμάται τον Μάη, εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ στην Αντιφασιστική Νίκη».
Συγκεκριμένα θα περπατήσουμε στις 24 Μάη 2015 Κυριακή, στον συμβολικό χώρο δράσης του «Μηχανικού – Αντάρτικο μονοπάτι» που διασχίζει την κοιλάδα των Τεμπών και θα περιλαμβάνει:
α) Πεζοπορία. Αφετηρία και εκκίνηση θα είναι 8.00΄, το ‘ξωκλήσι του Αγίου Παντελεήμονα (Σιδηροδρομικού Σταθμού Τεμπών). Η κατάληξη της πεζοπόρας διαδρομής θα είναι το οινοποιείο Ραψάνης, όπου θα υπάρχει το λεωφορειάκι του Δήμου Τεμπών που θα μας γυρίσει στην αφετηρία.
β) Κατά την διάρκεια της περιήγησης θα γίνονται και σχετικές διαχρονικές ιστορικές αναφορές για την Κοιλάδα.
γ) Στην επιστροφή και κάτω από τον ίσκιο των αιωνόβιων πλατάνων του Αγ. Παντελεήμονα και την δροσερή του πηγή θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας του Μηχανικού Ολύμπου καθώς και θα ακουστούν αντάρτικα τραγούδια.
Σ.Σ. 1. – Η μετακίνηση θα γίνει με Ι.Χ. και για την διευκόλυνση όσων δεν έχουν, θα υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις Ι.Χ που θα βρίσκονται 07.00΄ μπροστά στο Ωδείο.
– Μαζί καλό θα είναι να έχουμε ένα καπέλο για την προστασία από τον ήλιο, μια δεύτερη «αλλαξιά» για το ίδρωμα.
– Όσοι θέλουν, μπορούν να πάρουν μαζί τους κάτι για ψήσιμο ή έτοιμα φαγητά.
Σ.Σ. 2. Οι χρόνοι θα τηρηθούν αυστηρά για την εκκίνηση για να αποφύγουμε την μεγάλη έκθεση στον ήλιο και τη ζέστη.
Για περισσότερες πληροφορίες στο κιν.6972280889.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή