Λάρισα: Γονιός γρονθοκόπησε τρεις εκπαιδευτικούς – Ο ένας στο νοσοκομείο Reviewed by Momizat on . Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο 11ο Δημοτικό Σχολείο της Λάρισας, στη συνοικία της Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του o Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο 11ο Δημοτικό Σχολείο της Λάρισας, στη συνοικία της Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του o Rating: 0

Λάρισα: Γονιός γρονθοκόπησε τρεις εκπαιδευτικούς – Ο ένας στο νοσοκομείο

Λάρισα: Γονιός γρονθοκόπησε τρεις εκπαιδευτικούς – Ο ένας στο νοσοκομείο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο 11ο Δημοτικό Σχολείο της Λάρισας, στη συνοικία της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το μεσημέρι της Τετάρτης (11/5) ένας γονιός μπήκε στο σχολείο και άρχισε να επιτίθεται σε εκπαιδευτικούς, ισχυριζόμενος ότι ένας από αυτούς χτύπησε το παιδί του.

Όπως εξήγησε στο onlarissa.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Δημήτρης Παπαποστόλου, ο γονιός γρονθοκόπησε τον διευθυντή και δύο εκπαιδευτικούς.

Ο ένας από τους εκπαιδευτικούς, γυμναστής στην ειδικότητα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Και το προηγούμενο διάστημα υπήρξε ένταση στο συγκεκριμένο σχολείο. Καταδικάζουμε τέτοια φαινόμενα και ως εκπαιδευτικοί θα προστατεύσουμε τους συναδέλφους που σε αυτό το σχολείο κάνουν τιτάνιο αγώνα καθημερινά», πρόσθεσε ο πρόεδρος των δασκάλων.

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία αναζητεί τον δράστη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή