Λάρισα – Μαζική συγκέντρωση και πορεία Θεσσαλών συνταξιούχων Reviewed by Momizat on . Εκατοντάδες συνταξιούχοι από ολόκληρη τη Θεσσαλία πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής συγκέντρωση και στη συνέχεια πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισα Εκατοντάδες συνταξιούχοι από ολόκληρη τη Θεσσαλία πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής συγκέντρωση και στη συνέχεια πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισα Rating: 0

Λάρισα – Μαζική συγκέντρωση και πορεία Θεσσαλών συνταξιούχων

Λάρισα – Μαζική συγκέντρωση και πορεία Θεσσαλών συνταξιούχων

Εκατοντάδες συνταξιούχοι από ολόκληρη τη Θεσσαλία πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής συγκέντρωση και στη συνέχεια πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας.

Οι ομιλητές άσκησαν δριμεία κριτική στη σημερινή και τις προηγούμενες κυβερνήσεις για τις συνεχόμενες περικοπές σε μισθούς, κύριες και επικουρικές συντάξεις, ΕΚΑΣ και εφάπαξ και επεσήμαναν ότι μόνο με συσπείρωση στα σωματεία, οργάνωση και αγώνα είναι δυνατό να ανατραπούν οι μνημονιακές πολιτικές.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πρόσφατη επίθεση των ΜΑΤ εναντίον των συνταξιούχων στην Αθήνα, την κύρια ευθύνη για την οποία καταλόγισαν στον πρωθυπουργό που αρνείται να συναντηθεί μαζί τους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή