Λάρισα: Πολλαπλά τα πύρινα μέτωπα στη Θεσσαλία – Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στο Σαραντάπορο Ελασσόνας Reviewed by Momizat on . Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη Θεσσαλία, καθώς σε διάφορα σημεία της περιφέρειας, σε Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα και Μαγνησία, έχου Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη Θεσσαλία, καθώς σε διάφορα σημεία της περιφέρειας, σε Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα και Μαγνησία, έχου Rating: 0

Λάρισα: Πολλαπλά τα πύρινα μέτωπα στη Θεσσαλία – Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στο Σαραντάπορο Ελασσόνας

Λάρισα: Πολλαπλά τα πύρινα μέτωπα στη Θεσσαλία – Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στο Σαραντάπορο Ελασσόνας

Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη Θεσσαλία, καθώς σε διάφορα σημεία της περιφέρειας, σε Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα και Μαγνησία, έχουν ξεσπάσει πυρκαγιές.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε περίπου στη 1 και μισή το μεσημέρι στην περιοχή της Ελασσόνας, σε δασική έκταση με χαμηλή βλάστηση σε περιοχή ανάμεσα στο Σαραντάπορο και τον Μεταξά Κοζάνης.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής τόσο από τη Λάρισα όσο και από την Κοζάνη -από τη Λάρισα επιχειρούν έξι οχήματα με 12 άνδρες.

Πυρκαγιά ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, περίπου στις 3 το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδιτσομαγούλας, στην Καρδίτσα, σε δύο στάβλους, όπου σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απομάκρυνσης των ζώων. Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει και στην ευρύτερη περιοχή του Μουζακίου, επίσης στην Καρδίτσα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, υπό πλήρη έλεγχο βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε, νωρίτερα το μεσημέρι, σε δασική έκταση στην περιοχή του Ροπωτού του Δήμου Πύλης, στα Τρίκαλα, ενώ «μέτωπο» πυρκαγιάς έχει ανοίξει και στον Αλμυρό Μαγνησίας.

Να σημειωθεί επιπλέον ότι πυροσβεστικές δυνάμεις της Θεσσαλίας συνδράμουν και στις μεγάλες πυρκαγιές σε Εύβοια και Αθήνα, με περίπου 20 οχήματα και συνολικά περισσότερους από 50 άνδρες.

Πηγή: onlarissa.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή