Λάρισα: Στα χέρια της Τράπεζας η πρώτη κατοικία Βολιώτη δανειολήπτη Reviewed by Momizat on . Σε πλειστηριασμό βγήκε σήμερα, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, η κύρια κατοικία δανειολήπτη από το Βόλο για χρέη ύψους 42.000 ευρώ σε τράπεζα, από την οποία είχ Σε πλειστηριασμό βγήκε σήμερα, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, η κύρια κατοικία δανειολήπτη από το Βόλο για χρέη ύψους 42.000 ευρώ σε τράπεζα, από την οποία είχ Rating: 0

Λάρισα: Στα χέρια της Τράπεζας η πρώτη κατοικία Βολιώτη δανειολήπτη

Λάρισα: Στα χέρια της Τράπεζας η πρώτη κατοικία Βολιώτη δανειολήπτη

Σε πλειστηριασμό βγήκε σήμερα, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, η κύρια κατοικία δανειολήπτη από το Βόλο για χρέη ύψους 42.000 ευρώ σε τράπεζα, από την οποία είχε λάβει στεγαστικά δάνειο.
Τον πλειστηριασμό δεν κατάφεραν να εμποδίσουν τα μέλη των Κινήσεων κατά των πλειστηριασμών από τη Λάρισα και το Βόλο, που συγκεντρώθηκαν έξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο, στην κεντρική πλατεία στη Λάρισα.
Απέναντι τους παρατάχθηκαν άνδρες των ΜΑΤ ενώ η είσοδος επετράπη μόνο σε τριμελή αντιπροσωπεία την οποία αποτελούσαν ο ίδιος ο δανειολήπτης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας Τ. Τσιαπλές και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου Μ.Πατσιαντάς.
Η αντιπροσωπεία ζήτησε από τη συμβολαιογράφο να μπλοκάρει τον πλειστηριασμό, πράγμα που δεν έγινε καθώς η τράπεζα εμφανίστηκε ανυποχώρητη στις απαιτήσεις της.
Οι συγκεντρωμένοι δήλωσαν πάντως αποφασισμενοι να μην επιτρέψουν να περάσει το σπίτι στα χέρια της Τράπεζας και έδωσαν ραντεβού για την ημέρα που θα επιχειρήσει να το κάνει πράξη.

ert.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή