Λάρισα – Συλλαλητήριο για τη φέτα Reviewed by Momizat on . Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας διοργανώνει την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 11 στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας η Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας, με αφορμή Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας διοργανώνει την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 11 στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας η Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας, με αφορμή Rating: 0

Λάρισα – Συλλαλητήριο για τη φέτα

Λάρισα – Συλλαλητήριο για τη φέτα

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας διοργανώνει την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 11 στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας η Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας, με αφορμή τις δυσάρεστες εξελίξεις στην ονομασία της φέτας και τα προβλήματα στις πληρωμές με την εξισωτική του 2014. Μετά τη συγκέντρωση στην πλατεία θα ακολουθήσει πορεία στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Συλλαλητήριο για τη φέτα

* Στο πλευρό των κτηνοτρόφων στέκονται και οι αγρότες, καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι κοινά. Έτσι σε ανακοίνωση του ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λαρισαίων Αγροτών καλεί τα μέλη του να παραστούν στην κινητοποίηση των κτηνοτρόφων την Τρίτη στην πλατεία, με τα παρακάτω αιτήματα: Φορολογικό από 13% πήγε στο 45%: Τραγικό και αντιαναπτυξιακό. ΟΓΑ-Ασφαλιστικό βάση εισοδήματος οι εισφορές. Ουσιαστικά μας βγάζουν από την παραγωγή, αφού δεν συμφέρει να καλλιεργούμε. ΕΝΦΙΑ σε αποθήκες και χωράφια. Αναμένουμε την επιστροφή πετρελαίου για τα έτη 2013, 2014, 2015, συνολικού ποσού 280 εκατ, ευρώ. Κόστος παραγωγής ανυπέρβλητο. Όταν αποχωρεί από την παραγωγική διαδικασία ένας κτηνοτρόφος, 4 αγρότες της φυτικής παραγωγής έχει πρόβλημα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή