Λάρισα: Σύσκεψη αύριο για την αυτοδιοίκηση Reviewed by Momizat on . Σύσκεψη με θέμα «Η Αυτοδιοίκηση μπροστά στις νέες προκλήσεις – Προβλήματα και Προοπτικές», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013, στις 10 π.μ., στο ξενο Σύσκεψη με θέμα «Η Αυτοδιοίκηση μπροστά στις νέες προκλήσεις – Προβλήματα και Προοπτικές», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013, στις 10 π.μ., στο ξενο Rating: 0

Λάρισα: Σύσκεψη αύριο για την αυτοδιοίκηση

Λάρισα: Σύσκεψη αύριο για την αυτοδιοίκηση

Σύσκεψη με θέμα «Η Αυτοδιοίκηση μπροστά στις νέες προκλήσεις – Προβλήματα και Προοπτικές», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013, στις 10 π.μ., στο ξενοδοχείο Imperial, στη Λάρισα.

Στη σύσκεψη, θα παραστεί και θα τοποθετηθεί,  ο Υπουργός Αναπληρωτής Εσωτερικών κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος και την συγκαλούν από κοινού η Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Καλλιόπη Γερακούδη και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κων/νος Αγοραστός.

Στη σύσκεψη θα παραβρεθούν διευθυντικά στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών και θα  συμμετάσχουν επίσης οι Αντιπεριφερειάρχες και οι Δήμαρχοι από τη Θεσσαλία καθώς και διευθυντές υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, της Περιφέρειας και των Δήμων.

Σκοπός της σύσκεψης είναι να εξεταστούν τα προβλήματα και οι προοπτικές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο σημερινό πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, με σκοπό την άμεση επίλυση των ζητημάτων που αφορούν όλο το εύρος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, της Περιφέρειας και των Δήμων.

(Από την ΑΔ Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας)

Αφήστε το σχόλιο σας