Λάρισα: Φυγόδικος κρυβόταν σε ειδική κρύπτη στην κρεβατοκάμαρά του! Reviewed by Momizat on . Σε ειδική κρύπτη που είχε φτιάξει στον τοίχο υπνοδωματίου του σπιτιού του, στη Γιάννουλη Λάρισας, βρέθηκε να κρύβεται την Κυριακή 62χρονος Λαρισαίος. Τον φυγόδι Σε ειδική κρύπτη που είχε φτιάξει στον τοίχο υπνοδωματίου του σπιτιού του, στη Γιάννουλη Λάρισας, βρέθηκε να κρύβεται την Κυριακή 62χρονος Λαρισαίος. Τον φυγόδι Rating: 0

Λάρισα: Φυγόδικος κρυβόταν σε ειδική κρύπτη στην κρεβατοκάμαρά του!

Λάρισα: Φυγόδικος κρυβόταν σε ειδική κρύπτη στην κρεβατοκάμαρά του!

Σε ειδική κρύπτη που είχε φτιάξει στον τοίχο υπνοδωματίου του σπιτιού του, στη Γιάννουλη Λάρισας, βρέθηκε να κρύβεται την Κυριακή 62χρονος Λαρισαίος.

Λάρισα: Φυγόδικος κρυβόταν σε ειδική κρύπτη στην κρεβατοκάμαρά του!

Τον φυγόδικο αναζητούσε τους τελευταίους πέντε έξι μήνες η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας μετά το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει σε βάρος του, Εισαγγελέας Εφετών Λάρισας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, για να μην είναι εμφανής η είσοδος της κρύπτης, καλυπτόταν με την «πλάτη» της κρεβατοκάμαρας και δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να αντιληφθεί πως πίσω από το κρεβάτι, υπάρχει μυστικός χώρος.

Ο 62χρονος αντιλαμβανόμενος την παρουσία της αστυνομίας στη γειτονιά κρύφθηκε στην κρύπτη αλλά, δυστυχώς για τον ίδιο, οι αστυνομικοί είχαν βεβαιωθεί νωρίτερα για την παρουσία του στο σπίτι. Αφού μετακίνησαν κάθε έπιπλο και χαλί στο σπίτι οι αστυνομικοί εντόπισαν την κρύπτη και τον συνέλαβαν.

Ο συγκεκριμένος είχε καταδικαστεί προ ετών για ανθρωποκτονία και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και υπόλοιπο ποινής.

Στο μεταξύ προέκυψε νέο αδίκημα και νέο ένταλμα σύλληψης με αποτέλεσμα να τον αναζητεί ο εισαγγελέας.

Πηγή: eleftheria, larisanews

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή