«Λέλα Καραγιάννη – Η μάνα της Αντίστασης» σήμερα Σάββατο στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Η ιστορία της ηρωίδας που σφράγισε με την θυσία της, λίγες μέρες πριν την Απελευθέρωση, την μεγάλη προσφορά της οργάνωσης της στον αγώνα. Η θεατρική παράσταση « Η ιστορία της ηρωίδας που σφράγισε με την θυσία της, λίγες μέρες πριν την Απελευθέρωση, την μεγάλη προσφορά της οργάνωσης της στον αγώνα. Η θεατρική παράσταση « Rating: 0

«Λέλα Καραγιάννη – Η μάνα της Αντίστασης» σήμερα Σάββατο στα Τρίκαλα

«Λέλα Καραγιάννη – Η μάνα της Αντίστασης» σήμερα Σάββατο στα Τρίκαλα

Η ιστορία της ηρωίδας που σφράγισε με την θυσία της, λίγες μέρες πριν την Απελευθέρωση, την μεγάλη προσφορά της οργάνωσης της στον αγώνα.

Η θεατρική παράσταση «Λέλα Καραγιάννη – Η μάνα της Αντίστασης», θα ανέβει από τη Μαίρη Βιδάλη, σε σκηνοθεσία Γιώτας Κουνδουράκη και κείμενο του Γιώργου Χριστοδούλου. 

Η Διεύθυνση του νέου πανθεσσαλικού περιοδικού «ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ» (που κυκλοφορεί και πανελλαδικά με την «Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ») και η θιασάρχης – ηθοποιός κ. ΜΑΙΡΗ ΒΙΔΑΛΗ σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την παράσταση «ΛΕΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ-Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ».

Η παράσταση θα δοθεί στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:15 μ.μ. Η παράσταση δίνεται με αφορμή την κυκλοφορία του 1ου τεύχους του «ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ» και συμπίπτει με την συμπλήρωση 62 χρόνων από την εκτέλεση της ηρωίδας από τους ΝΑΖΙ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή