Λήγει σήμερα η προθεσμία για τα μηχανογραφικά Reviewed by Momizat on . Να προχωρήσουν άμεσα στην οριστικοποίηση του μηχανογραφικού τους καλεί τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων το υπουργείο Παιδείας, καθώς σήμερα Δευτέρα λή Να προχωρήσουν άμεσα στην οριστικοποίηση του μηχανογραφικού τους καλεί τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων το υπουργείο Παιδείας, καθώς σήμερα Δευτέρα λή Rating: 0

Λήγει σήμερα η προθεσμία για τα μηχανογραφικά

Λήγει σήμερα η προθεσμία για τα μηχανογραφικά

Να προχωρήσουν άμεσα στην οριστικοποίηση του μηχανογραφικού τους καλεί τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων το υπουργείο Παιδείας, καθώς σήμερα Δευτέρα λήγει η προθεσμία υποβολής των μηχανογραφικών.

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο τονίζει ότι μέχρι τώρα ο ρυθμός υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων είναι ιδιαίτερα χαμηλός.

Έτσι, καλεί τους υποψηφίους να προβούν σύντομα στην οριστικοποίηση των μηχανογραφικών προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν τεχνικά προβλήματα λόγω υπερφόρτωσης του συστήματος.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει η Καθημερινή, ο αργός ρυθμός υποβολής των μηχανογραφικών οφείλεται στο θολό τοπίο για το ποιος δικαιούται μετεγγραφή.

Συγκεκριμένα, με το άρθρο 4264/14 επανακαθιερώθηκαν οι μετεγγραφές υποψήφιων πολυτέκνων, τριτέκνων και εκείνων που πληρούν κοινωνικά κριτήρια, όμως την τελική απόφαση για τον αριθμό των αιτήσεων που θα γίνουν δεκτές ανήκει στο τμήμα υποδοχής.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή