Λήστεψαν 23χρονη, μέρα – μεσημέρι Reviewed by Momizat on . Μια 23χρονη υπάλληλο καταστήματος, που εδρεύει σε εμπορικό κέντρο στο ύψος των Εργατικών Κατοικιών της Γιάννουλης, λήστεψαν χθες το μεσημέρι δυο άγνωστοι άνδρες Μια 23χρονη υπάλληλο καταστήματος, που εδρεύει σε εμπορικό κέντρο στο ύψος των Εργατικών Κατοικιών της Γιάννουλης, λήστεψαν χθες το μεσημέρι δυο άγνωστοι άνδρες Rating: 0

Λήστεψαν 23χρονη, μέρα – μεσημέρι

Λήστεψαν 23χρονη, μέρα – μεσημέρι

Μια 23χρονη υπάλληλο καταστήματος, που εδρεύει σε εμπορικό κέντρο στο ύψος των Εργατικών Κατοικιών της Γιάννουλης, λήστεψαν χθες το μεσημέρι δυο άγνωστοι άνδρες, που αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ..

Ήταν λίγο πριν τις 2 χθες το μεσημέρι όταν η 23χρονη υπάλληλος, ξεκίνησε πεζή από τη δουλειά της κατευθυνόμενη προς τη Γιάννουλη, προκειμένου σε γειτονική τράπεζα να καταθέσει τις εισπράξεις του καταστήματος όπου εργάζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ενώ η νεαρή υπάλληλος βρισκόταν καθ’ οδόν, την προσέγγισαν δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα. Ο ένας εκ των οποίων, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, με την απειλή στιλέτου της ζήτησε τα χρήματα. Η 23χρονη υπάλληλος του παρέδωσε 820 ευρώ που προορίζονταν για κατάθεση αλλά και 100 ευρώ από τα δικά της χρήματα, με τους δύο δράστες, παίρνοντας τα χρήματα να φεύγουν.

eleftheria.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή