Λίγη τσίπα ρεεεεε!!!!!!!!! Reviewed by Momizat on . Επίδομα τέκνων....τα τρία τελευταία χρόνια έχει γίνει γρίφος για δυνατούς λύτες.. πολλοί από εμάς δεν ξέρουμε πότε και ποιο ποσό θα πάρουμε. Αυτο που έγινε όμως Επίδομα τέκνων....τα τρία τελευταία χρόνια έχει γίνει γρίφος για δυνατούς λύτες.. πολλοί από εμάς δεν ξέρουμε πότε και ποιο ποσό θα πάρουμε. Αυτο που έγινε όμως Rating: 0

Λίγη τσίπα ρεεεεε!!!!!!!!!

Λίγη τσίπα ρεεεεε!!!!!!!!!

Επίδομα τέκνων….τα τρία τελευταία χρόνια έχει γίνει γρίφος για δυνατούς λύτες.. πολλοί από εμάς δεν ξέρουμε πότε και ποιο ποσό θα πάρουμε.

Αυτο που έγινε όμως φέτος να κρατήσουν αναδρομικά τα χρήματα ,που περίμεναν οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, είναι απαράδεκτο.

Χωρίς καμία ενημέρωση και εφόσον είχε γίνει η απαραίτητη έγκριση κράτησαν χρήματα για το επίδομα του 2018 που δικαιούταν οικογένειες σύμφωνα με το εισόδημα τους.

Το 2019 έγινε αλλαγή των εισοδηματικών κριτηρίων.Το 2020 λοιπόν μετά από διάφορες καθυστερήσεις πήραν οι δικαιούχοι το μειωμένο επίδομα.

Αποφασισαν δηλαδή να κάνουν (χωρίς καμιά ενημέρωση το ξαναλέω) φέτος εκκαθάριση.

Πολλοί συνάνθρωποι μας πήγαν να πάρουν σήμερα τα χρήματα που φυσικά δεν υπάρχουν στους λογαριασμούς τους.

Μιλαμε για νοικοκυριά που με αυτά πληρώνουν το ρεύμα ,το ενοίκιο,το τηλέφωνο και προσπαθούν να καλύψουν πρώτες ανάγκες… ντροπή και μόνο ντροπή αλλά για να ντραπείς πρέπει να έχεις τσίπα κι αυτοί που να την βρουν … δεν την έχασε κανένας από μας…..

Α.Κ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή