Λίγο πριν πατηθεί το κουμπί της “Επανεκκίνησης” Reviewed by Momizat on . Επίσημα θα αναλάβουν τα καθήκοντα τους την 1η Σεπτεμβρίου, σύμφωνα όμως με όλα τα δεδομένα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή τις αρχές της επόμενης, η δημοτική ομ Επίσημα θα αναλάβουν τα καθήκοντα τους την 1η Σεπτεμβρίου, σύμφωνα όμως με όλα τα δεδομένα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή τις αρχές της επόμενης, η δημοτική ομ Rating: 0

Λίγο πριν πατηθεί το κουμπί της “Επανεκκίνησης”

Λίγο πριν πατηθεί το κουμπί της “Επανεκκίνησης”

Επίσημα θα αναλάβουν τα καθήκοντα τους την 1η Σεπτεμβρίου, σύμφωνα όμως με όλα τα δεδομένα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή τις αρχές της επόμενης, η δημοτική ομάδα «Επανεκκίνηση Τώρα» του εκλεγμένου Δημάρχου Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, ετοιμάζεται.
Σε πρώτη φάση, θα υπάρξει η κατάληξη στο πρώτο στο ηγετικό σχήμα της νέας δημοτικής αρχής.

Αύριο Τετάρτη θα συγκληθεί η ομάδα, δηλαδή οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα αυτά, υπό το πρίσμα των απόψεων του επικεφαλής, και ενώ ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι διαβουλεύσεις και η όλη προεργασία σχετικά με τα πρόσωπα που θα αναλάβουν αντιδημαρχίες και, γενικότερα, θέσεις ευθύνης. Το σίγουρο είναι ότι θα δοθεί έμφαση στα χωριά, ενώ θα αλλάξει και η ταυτότητα ορισμένων αντιδημαρχιών, με τα θεματικά τους αντικείμενα να ενοποιούνται ή να τροποποιούνται.

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί και η λίστα με τα πρόσωπα που θα αναλάβουν την ευθύνη στα ΝΠΔΔ και στη ΔΕΥΑΤ, ενώ η προεργασία αφορά και συνολικότερα στη λειτουργία του Δήμου, με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή