"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

29.1 C
Trikala

Λίγο πριν την έφοδο των εργολάβων στο νοσοκομείο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παρά το γεγονός ότι οι οικονομοτεχνικές μελέτες  επιβεβαιώνουν ότι ο εργολάβος στοιχίζει πολύ περισσότερα χρήματα από τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων, η κυβέρνηση ισχυρίζεται το αντίθετο και η διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων συνεχίζει ακάθεκτη.

Μετά την παράδοση σε εργολάβους της σίτησης και της φύλαξης του νοσηλευτικού ιδρυματος έρχεται και η σειρά του τομέα καθαριότητας. 

Χθες οι εργαζόμενοι υπέγραψαν μάλλον την τελευταία τρίμηνη σύμβαση. 

Οι διαδικασίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο [εκκρεμεί στα δικαστήρια η προσφυγή εταιρείας κατά άλλης εταιρείας] και όλα δείχνουν ότι έρχεται το νέο χτύπημα στο δικαίωμα της μόνιμης και σταθερής δουλειάς.

Έτοιμη από καιρό η διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων και πιστή στο πνεύμα της κυβέρνησης της Ν.Δ. «όλα στο σφυρί για τους ιδιώτες», παραδίδει και την υπηρεσία καθαριότητας στους εργολάβους!

Ποιος θα ψηφίσει “όχι” στους εργολάβους; Ο πρώην σοσιαλιστής διοικητής του νοσοκομείου,  Κώστας Γρηγορίου ή οι καραδεξιοί Κωστής Γιαννακός και Γιώργος Παπαναγιώτου; Εκτός και αν κάνει την επανάσταση του  ο πρόεδρος των εργαζομένων και  πρόεδρος της ΔΑΚΕ Νοσοκομείου Ηλίας Τσιμπίδας . Το μοναδικό στάνταρ “οχι¨που θα πέσει στην κάλπη θα είναι του διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας Στέφανου Μυλωνά. 

Η  διορισμένη από την κυβέρνηση πλειοψηφία του Δ.Σ. του νοσοκομείου καλείται να διαχειριστεί και τις αντιδράσεις που θα υπάρξουν.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εδώ δεν έχουμε πόρους για γιατρούς και νοσηλευτές, θα διορίσουμε τις άλλες ειδικότητες, για να πάρουν μετά μετάταξη στα γραφεία!

  2. Τά αλλοπρόσαλλα, που γίνονται τά τελευταία χρόνια σέ τρελαίνουν και το εκνευριστηκό είναι μάς τά προτείνουν σάν μοναδικές λύσεις. Γεγονός είναι πως ο γυαλός δεν είναι στραβός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης