Λίστες Πέτσα – Κόντρα Κατερίνας Παπακώστα και αντιπολίτευσης για τον κατάλογο μαρτύρων στην εξεταστική Reviewed by Momizat on . Για πολιτική στόχευση κατηγορεί η αντιπολίτευση την εισηγήτρια της ΝΔ, Αικατερίνη Παπακώστα – Παλιούρα, η οποία πρότεινε κλειστό κατάλογο μαρτύρων στην εξεταστι Για πολιτική στόχευση κατηγορεί η αντιπολίτευση την εισηγήτρια της ΝΔ, Αικατερίνη Παπακώστα – Παλιούρα, η οποία πρότεινε κλειστό κατάλογο μαρτύρων στην εξεταστι Rating: 0

Λίστες Πέτσα – Κόντρα Κατερίνας Παπακώστα και αντιπολίτευσης για τον κατάλογο μαρτύρων στην εξεταστική

Λίστες Πέτσα – Κόντρα Κατερίνας Παπακώστα και αντιπολίτευσης για τον κατάλογο μαρτύρων στην εξεταστική

Για πολιτική στόχευση κατηγορεί η αντιπολίτευση την εισηγήτρια της ΝΔ, Αικατερίνη Παπακώστα – Παλιούρα, η οποία πρότεινε κλειστό κατάλογο μαρτύρων στην εξεταστική για τις λίστες Πέτσα

Σύσσωμη η αντιπολίτευση ζητά ο κατάλογος να παραμείνει ανοιχτός και κατηγορεί την Τρικαλινή βουλευτή ότι αιτείται να μπει «κόφτης» στον κατάλογο μαρτύρων.

Οι εισηγητές των κομμάτων της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για καταστρατήγηση του Συντάγματος, αφού με αυτόν τον τρόπο -όπως τόνισε ο Γιάννης Ραγκούσης- ακρωτηριάζεται το δικαίωμα της αντιπολίτευσης για να χυθεί άπλετο φως στα υπό εξέταση ζητήματα.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Παπακώστα υποστηρίζει:

Με αίσθημα ευθύνης συμμετέχω ως Εισηγήτρια  της Πλειοψηφίας στην #Εξεταστική_Επιτροπή με θέμα: «Τη διερεύνηση της επιχείρησης πολιτικής χειραγώγησης της κοινής γνώμης, ευτελισμό των θεσμών και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος». Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μένει ΠΑΝΤΑ πιστή στην τήρηση των Νόμων, του Κανονισμού της Βουλής και του Συντάγματος, γι΄αυτό και προχωρά στην διερεύνηση των πραγματικών γεγονότων, προκειμένου να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή