Λίφτινγκ στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης Reviewed by Momizat on . Ολοκληρώθηκε σήμερα η αποξήλωση και των τελευταίων υπολειμμάτων του κτίσματος που φιλοξενούσε επί χρόνια το ψητοπωλείο «Κωστάρας» στην πλατεία Εθνικής Αντίσταση Ολοκληρώθηκε σήμερα η αποξήλωση και των τελευταίων υπολειμμάτων του κτίσματος που φιλοξενούσε επί χρόνια το ψητοπωλείο «Κωστάρας» στην πλατεία Εθνικής Αντίσταση Rating: 0

Λίφτινγκ στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης

Λίφτινγκ στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης

Ολοκληρώθηκε σήμερα η αποξήλωση και των τελευταίων υπολειμμάτων του κτίσματος που φιλοξενούσε επί χρόνια το ψητοπωλείο «Κωστάρας» στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κιτριλάκη).

Η βάση του κτηρίου γκρεμίστηκε και η υπάρχουσα δεξαμενή μεταφέρθηκε στο αμαξοστάσιο του Δήμου, προκειμένου να επισκευαστεί, καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σκουριάς. Σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα συζητηθεί το θέμα της χρήσης της.
Πλέον, η πλατεία, που επί χρόνια ήταν χώρος κλειστός για τους πολίτες, έχει αποκτήσει τον ανοιχτό χώρο που πρέπει να διαθέτει. Με βάση τη μελέτη, αναμένεται να βελτιωθεί ολόκληρη η περιοχή και η πλατεία να αποδοθεί στους πολίτες και στα παιδιά, σε συνδυασμό με την ανάπλαση του ποταμού .

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή