Λαγκάρντ: Χρειάζεται αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους Reviewed by Momizat on . Πιο αναλυτικά, η Κριστίν Λαγκάρντ, μιλώντας στην ιταλική οικονομική εφημερίδα Il Sole 24 Ore, αναφερόμενη στη Ελλάδα τόνισε: «Έχουμε μια πολύ ξεκάθαρη θέση: βασ Πιο αναλυτικά, η Κριστίν Λαγκάρντ, μιλώντας στην ιταλική οικονομική εφημερίδα Il Sole 24 Ore, αναφερόμενη στη Ελλάδα τόνισε: «Έχουμε μια πολύ ξεκάθαρη θέση: βασ Rating: 0

Λαγκάρντ: Χρειάζεται αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους

Λαγκάρντ: Χρειάζεται αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους

Πιο αναλυτικά, η Κριστίν Λαγκάρντ, μιλώντας στην ιταλική οικονομική εφημερίδα Il Sole 24 Ore, αναφερόμενη στη Ελλάδα τόνισε: «Έχουμε μια πολύ ξεκάθαρη θέση: βασιζόμενο σε συγκεκριμένα στοιχεία, το συμβούλιο του ΔΝΤ ενέκρινε τη συμφωνία για ένα δάνειο stand-by «κατ’ αρχήν». Το κύριο στοιχείο είναι ότι χρειάζεται αναδιάρθρωση του χρέους ώστε το μέλλον της ελληνικής οικονομίας να μπορέσει να είναι βιώσιμο».

Παράλληλα, η διευθύντρια του ΔΝΤ συμπληρώνει: «Η αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε από τους τεχνικούς και η οποία μόλις ολοκληρώθηκε, καθορίζει μια σειρά ενεργειών και benchmarks που είναι ανάγκη να τηρηθούν. Θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Κατά την πρόβλεψή μου, αυτό θα μπορεί να συμβεί στις αρχές του καινούριου χρόνου».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή