ΛΑΕ Τρικάλων: Να δοθεί ο γιος της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη στους συγγενείς του Reviewed by Momizat on . Aπό το γραφείο τύπου της ΛΑΕ Τρικάλων λάβαμε και δημοσιεούμε το παρακάτω κείμενο: "Η  μη παράδοση του 6χρονου γιού της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη στη για Aπό το γραφείο τύπου της ΛΑΕ Τρικάλων λάβαμε και δημοσιεούμε το παρακάτω κείμενο: "Η  μη παράδοση του 6χρονου γιού της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη στη για Rating: 0

ΛΑΕ Τρικάλων: Να δοθεί ο γιος της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη στους συγγενείς του

ΛΑΕ Τρικάλων: Να δοθεί ο γιος της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη στους συγγενείς του

Aπό το γραφείο τύπου της ΛΑΕ Τρικάλων λάβαμε και δημοσιεούμε το παρακάτω κείμενο: “Η  μη παράδοση του 6χρονου γιού της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη στη γιαγιά του και στη θεία του είναι απάνθρωπη εκδικητική πράξη. Τραυματίζει σοβαρά τον ψυχικό κόσμο του παιδιού και συνιστά απαράδεκτη ποινικοποίηση των διαπροσωπικών σχέσεων καθώς τιμωρεί το παιδί και τους συγγενείς του για τις πολιτικές επιλογές των γονιών του.
Η κράτηση του παιδιού καταστρατηγεί βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα και προσβάλλει  τα δημοκρατικά πολιτικά ήθη, ανοίγοντας  έναν νέο ολισθηρό κατήφορο πολιτικού αυταρχισμού και δικαστικής αυθαιρεσίας. Ταυτόχρονα αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει χάσει κάθε είδους «τσίπα» στον μνημονιακό της κατήφορο.
Η Λαϊκή Ενότητα απαιτεί την άμεση παράδοση του παιδιού στους συγγενείς του!”

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή