Λαθραία τσιγάρα μέσω… ΚΤΕΛ Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη, χθες (01-12-2013) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκο Συνελήφθη, χθες (01-12-2013) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκο Rating: 0

Λαθραία τσιγάρα μέσω… ΚΤΕΛ

Λαθραία τσιγάρα μέσω… ΚΤΕΛ

Συνελήφθη, χθες (01-12-2013) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, για παραβίαση της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας και περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων από τον ανωτέρω, μέσω του ΚΤΕΛ Καρδίτσας, τέθηκε υπό επιτήρηση αποθήκη του ΚΤΕΛ, όπου τις πρωινές ώρες σήμερα ο 35χρονος προσήλθε και παρέλαβε τα δέματα με τα λαθραία τσιγάρα, τα οποία μεταφέρθηκαν με λεωφορείο από την Αθήνα.

Συνολικά ο δράστης παρέλαβε (2.000) πακέτα τσιγάρων δύο εταιρειών, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης.

Τα προαναφερόμενα πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των αναλογούντων σ’ αυτά φόρων και δασμών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή