"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Λαική Ενότητα Τρικάλων : Ανακοίνωση- καταγγελία

lafarm

Σχετικά άρθρα

                                                                          

Καταδικάζουμε την απροκάλυπτη επίθεση των ΜΑΤ στην ειρηνική συγκέντρωση που γινόταν στο σύνταγμα ενάντια στο αντιασφαλιστικό  νομοσχέδιο και την νέα φοροεπιδρομή που ψήφιζε στη βουλή η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η εν ψυχρώ επίθεση των δυνάμεων καταστολής είχε σαφή στόχο την διάλυση του μπλοκ της ΛΑΕ και άλλων συγκεντρωμένων και είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό και την μεταφορά στο Νοσοκομείο δύο συντρόφων της ΛΑΕ,  της Σόφης Παπαδόγιαννη και του Βασίλη Μακρίδη, και τον τραυματισμό άλλων δύο νεολαίων.

Η τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση έχει ολόκληρη την ευθύνη για την προκλητική και δολοφονική στάση των δυνάμεων καταστολής οι οποίες χρησιμοποιώντας σαν αφορμή κάποιους «αναρχικούς», επιτέθηκαν με μανία ενάντια στο συγκεντρωμένο πλήθος στο Σύνταγμα.

Η υπερψήφιση από την συγκυβέρνηση των νέων μέτρων που διαλύουν την κοινωνική ασφάλιση και λεηλατούν το εργατικό και λαϊκό εισόδημα, σε συνδυασμό με την ένταση της επιθετικότητας και της καταστολής, αποτελούν κοινό χαρακτηριστικό όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων και αφαιρούν κάθε υπόλειμμα τσίπας από την τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ της οποίας τα ψωμιά είναι μετρημένα.

Καλούμαι τους εργαζόμενους και όλο το λαό, σε παλλαϊκό μέτωπο για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και όλων όσων την υπηρετούν. Για την ακύρωση των μνημονίων και την διαγραφή του δημόσιου χρέους που αποτελεί θηλιά στο λαιμό του λαού και για την υλοποίηση μια άλλης πολιτικής που βρίσκεται στον αντίποδα της μνημονιακής πολιτικής.

 

Τρίκαλα, 9/5/2016

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης