Λαμία: Έμενε με τη νεκρή αδελφή του Reviewed by Momizat on . Το τραγικό συμβαν αποκαλύφθηκε όταν οι γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία ότι είχαν καιρό να δουν την ηλικιωμένη και ότι από το σπίτι έβγαινε άσχημη μυρωδιά. Ότα Το τραγικό συμβαν αποκαλύφθηκε όταν οι γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία ότι είχαν καιρό να δουν την ηλικιωμένη και ότι από το σπίτι έβγαινε άσχημη μυρωδιά. Ότα Rating: 0

Λαμία: Έμενε με τη νεκρή αδελφή του

Λαμία: Έμενε με τη νεκρή αδελφή του

Το τραγικό συμβαν αποκαλύφθηκε όταν οι γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία ότι είχαν καιρό να δουν την ηλικιωμένη και ότι από το σπίτι έβγαινε άσχημη μυρωδιά.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και χτύπησαν το κουδούνι ο αδελφός αρνιόταν να ανοίξει την πόρτα.

Τελικά με παρουσία δικαστικού λειτουργού οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα. Η 86χρονη ήταν νεκρή και μάλιστα σε προχωρημένη σήψη.

Από την έρευνα που έγινε οι αστυνομικοί απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν ότι ο θάνατος προήλθε από παθολογικά αίτια. Ωστόσο την αιτία θανάτου θα δείξει η ιατροδικαστική έκθεση, αφου θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν οι γείτονες ο σχεδόν συνομήλικος αδελφός της θανούσης δεν ήταν σε θέση να δώσει και πολλές εξηγήσεις, αφου φαινόταν να τα έχει χαμένα και απ ότι φαίνεται να χρήζει και αυτός ιατρικής φροντίδας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή