Λαμία: Πατέρας φέρεται να εξέδιδε την κόρη του με νοητική υστέρηση Reviewed by Momizat on . Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Λαμίας η υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης κοριτσιού με νοητική υστέρηση. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε με τη σύλληψη τριών ανδρώ Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Λαμίας η υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης κοριτσιού με νοητική υστέρηση. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε με τη σύλληψη τριών ανδρώ Rating: 0

Λαμία: Πατέρας φέρεται να εξέδιδε την κόρη του με νοητική υστέρηση

Λαμία: Πατέρας φέρεται να εξέδιδε την κόρη του με νοητική υστέρηση

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Λαμίας η υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης κοριτσιού με νοητική υστέρηση.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε με τη σύλληψη τριών ανδρών,  οι δύο εκ των οποίων φέρονται  να είχαν ερωτικές συνευρέσεις με το κορίτσι. Μάλιστα ο ένας εκ των τριών ήταν ο πατέρας της.
 
Μετά τις καταγγελίες που έφτασαν στα χέρια της εισαγγελίας υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αρχών και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας με τη βοήθεια και παιδοψυχολόγων ξετύλιξαν γρήγορα το νήμα της υπόθεσης.

Ειδικότερα, ο 53χρονος πατέρας -σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία είναι φυσικά υπό διερεύνηση- φέρεται να έπαιρνε χρήματα και να εξέδιδε την κόρη του για περίπου πέντε χρόνια από το 2013 ως το 2018! Όσον αφορά τους άλλους δύο άνδρες ηλικίας 60 και 59 χρονών ασελγούσαν στο κορίτσι έναντι χρηματικής αμοιβής. Την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα σχετικά με το ενδεχόμενο εμπλοκής και άλλων ανδρών στην υπόθεση!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόσωπο είναι γνωστό στην κοινωνία της Λαμίας.

Οι δράστες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον της δικαιοσύνης και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή