Λαμπρός εορτασμός στον Προφήτη Ηλία Reviewed by Momizat on . Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Αρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Αρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου Rating: 0

Λαμπρός εορτασμός στον Προφήτη Ηλία

Λαμπρός εορτασμός στον Προφήτη Ηλία

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Αρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στον ομώνυμο λόφο των Τρικάλων.
Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστατήσε ο Σεβασμιώτατος Μητροολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος πλαισιούμενος από πλειάδα ιερέων. Να αναφερθεί ότι εκατοντάδες πιστοί κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία για να τιμήσουν τον Προστάτη τους, ενώ δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι φέτος ο κόσμος ήταν περισσότερος από κάθε χρονιά και αρκετοί ανέβηκαν στον λόφο με τα πόδια!
Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Λάμπρος Κολώνας , ο οποίος αναφέρθηκε στην επικαιρότητα του Προφήτη Ηλία τονίζοντας ότι: »Ο Προφήτης Ηλίας είναι ο επίκαιρος προφήτης, καθώς το κήρυγμά του είναι επίκαιρο σε κάθε εποχή».
Να σημειώσουμε ότι ανήμερα της εορτής τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή