Λαμπρός εορτασμός του πολιούχου των Τρικάλων Αγίου Βησσαρίωνος Reviewed by Momizat on . Πλήθος κόσμου για μια ακόμη φορά βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνα με αφορμή τις λατρευτικές εκδηλώσεις που ξεκίνησαν στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Πλήθος κόσμου για μια ακόμη φορά βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνα με αφορμή τις λατρευτικές εκδηλώσεις που ξεκίνησαν στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Rating: 0

Λαμπρός εορτασμός του πολιούχου των Τρικάλων Αγίου Βησσαρίωνος

Λαμπρός εορτασμός του πολιούχου των Τρικάλων Αγίου Βησσαρίωνος

Πλήθος κόσμου για μια ακόμη φορά βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνα με αφορμή τις λατρευτικές εκδηλώσεις που ξεκίνησαν στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών. Η αρχή έγινε με τον Αρχιερατικό Μέγα Εσπερινό.


Ακολούθως κλήρος, στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές, σύλλογοι, φορείς και λαός συμμετείχαν στην Λιτάνευση της Τιμίας Κάρας και της Ιεράς Εικόνος του Αγίου στους δρόμους της πόλεως και στην Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων τελέστηκε η Αρτοκλασία, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνού.
Για τον βίο του τιμώμενου Αγίου μίλησε  ο Μητροπολίτης Λαγκαδά  κ. Ιωάννης, ενώ τους Αγίους Αρχιερείς προσφώνησε και καλωσόρισε ο οικείος Μητροπολίτης Κ. Χρυσόστομος.

Φωτογραφία του Δημήτρης Καραγιάννης.

Φωτογραφία του Δημήτρης Καραγιάννης.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή