Λαρισαία γιατρός συνταγογραφούσε παρανόμως ναρκωτικά Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη, χθες (11-02-2014) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, μία 53χρονη ημεδαπή για Συνελήφθη, χθες (11-02-2014) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, μία 53χρονη ημεδαπή για Rating: 0

Λαρισαία γιατρός συνταγογραφούσε παρανόμως ναρκωτικά

Λαρισαία γιατρός συνταγογραφούσε παρανόμως ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (11-02-2014) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, μία 53χρονη ημεδαπή γιατρός, για παράνομη συνταγογράφηση ναρκωτικών δισκίων.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών ότι η 53χρονη ημεδαπή, ιατρός παθολόγος, υπερσυνταγογραφεί συνταγές ναρκωτικών δισκίων, διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες στην οικία και στο ιατρείο της, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
– πενήντα εννέα (59) δισκία διαφόρων ναρκωτικών φαρμάκων,
– στρόγγυλη υπηρεσιακή σφραγίδα αγροτικού ιατρείου,
– τριάντα ένα (31) συνταγογραφημένα ειδικά συνταγολόγια ναρκωτικών φαρμάκων,
– οκτώ (8) ειδικά συνταγολόγια ναρκωτικών φαρμάκων μη συνταγογραφημένα, από ένα εκ των οποίων είχαν αφαιρεθεί (20) κενές συνταγές και
– μία (1) ανεκτέλεστη συνταγή ναρκωτικών φαρμάκων με ημερομηνία έκδοσης την 10-10-2010.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 53χρονη γιατρός χορηγούσε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σε διάφορα άτομα, ιατρικές συνταγές με αναγραφόμενες μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών δισκίων, σε ορισμένες από τις οποίες δεν αναγράφονταν οι ημερομηνίες έκδοσης.
Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η γιατρός χορηγούσε εν γνώσει της τις συνταγές σε άτομα, τα οποία πιθανόν θα τις χρησιμοποιούσαν με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση των ναρκωτικών δισκίων.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή