Λαρισαία η άτυχη 28χρονη γυμνάστρια που σκοτώθηκε στη χθεσινή καραμπόλα Reviewed by Momizat on . λίψη επικρατεί στους συγγενείς και φίλους της 28χρονης γυμνάστριας από την Λάρισα που χθες έχασε την ζωή της στην καραμπόλα των 35 αυτοκινήτων στην εθνική οδό. λίψη επικρατεί στους συγγενείς και φίλους της 28χρονης γυμνάστριας από την Λάρισα που χθες έχασε την ζωή της στην καραμπόλα των 35 αυτοκινήτων στην εθνική οδό. Rating: 0

Λαρισαία η άτυχη 28χρονη γυμνάστρια που σκοτώθηκε στη χθεσινή καραμπόλα

00000
λίψη επικρατεί στους συγγενείς και φίλους της 28χρονης γυμνάστριας από την Λάρισα που χθες έχασε την ζωή της στην καραμπόλα των 35 αυτοκινήτων στην εθνική οδό. Η Ιωάννα Γιαννακοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν μεγάλη προσπάθεια να την επαναφέρουν στην ζωή όμως η 28χρονη Ιωάννα είχε τραυματιστεί σοβαρά και τελικά, κατέληξε.
Το λευκό ΙΧ μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα από λαμαρίνες. Η Ιωάννα Γιαννακοπούλου καθόταν πίσω και οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο γιος γνωστού διεθνούς διαιτητή του μπάσκετ.

0000

Μαζί με την 28χρονη στο αυτοκίνητο επέβαινε άλλη μια κοπέλα, συνοδηγός, η οποία τραυματίστηκε από την σύγκρουση. Η Ιωάννα Γιαννακοπούλου ερχόταν στην Αθήνα για να βοηθήσει συγγενικό της πρόσωπο σε χριστουγεννιάτικο bazaar, αλλά και να περάσει το Σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα.
Απαρηγόρητοι οι γονείς της την αναγνώρισαν τα ξημερώματα στο νοσοκομείο, ενώ ο πατέρας της ήταν στο παρελθόν διαιτητής και σήμερα εργάζεται στα ΚΤΕΛ Λάρισας.
enikos.gr

000

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή