Λαρισαίοι απόστρατοι της αεροπορίας στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Στις 01 Απριλίου 2014 το ΔΣ της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας/Παραρτήματος Λάρισας αποτελούμενο από τον πρόεδρο Σγο ε.α. Κων/νο Λιούτα, τον αντιπρόεδ Στις 01 Απριλίου 2014 το ΔΣ της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας/Παραρτήματος Λάρισας αποτελούμενο από τον πρόεδρο Σγο ε.α. Κων/νο Λιούτα, τον αντιπρόεδ Rating: 0

Λαρισαίοι απόστρατοι της αεροπορίας στα Τρίκαλα

Λαρισαίοι απόστρατοι της αεροπορίας στα Τρίκαλα

Στις 01 Απριλίου 2014 το ΔΣ της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας/Παραρτήματος Λάρισας αποτελούμενο από τον πρόεδρο Σγο ε.α. Κων/νο Λιούτα, τον αντιπρόεδρο Σμχο Κων/νο Τσιτσώνη, τον ταμία Σγο ε.α. Βασίλειο Παπαδόπουλο και το μέλος Επγο ε.α. Θωμά Τασούλη στα πλαίσια των ενημερωτικών επαφών επισκέφθηκαν τα Τρίκαλα και συναντήθηκαν με τα μέλη της ΕΑΑΑ.

Η συνάντηση έγινε στο Βυζαντινό φρούριο και η ανταπόκριση των συναδέλφων που διαμένουν στα Τρίκαλα ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Έγινε ενημέρωση για θέματα ενδιαφέροντος και ακολούθησε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση προτάσεων για την καλύτερη δυνατή συμμετοχή των συναδέλφων στα δρώμενα της ΕΑΑΑ.

Το ΔΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους των Τρικάλων που παραβρέθηκαν στη συνάντηση καθώς και για την άψογη φιλοξενία που τους επιφύλαξαν.

Πηγή larissanet.gr

Αφήστε το σχόλιο σας