ΛΑΡΙΣΑ: Φιλοζωικό σωματείο επικηρύσσει φονιά ζώων Reviewed by Momizat on . Με το ποσό των 1.000 ευρώ επικηρύσσει το φιλοζωικό σωματείο "Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας", κάποιον ή κάποιους, που πριν 15 ημέρες θανάτωσαν με φόλες, 16 ζώα στο Με το ποσό των 1.000 ευρώ επικηρύσσει το φιλοζωικό σωματείο "Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας", κάποιον ή κάποιους, που πριν 15 ημέρες θανάτωσαν με φόλες, 16 ζώα στο Rating: 0

ΛΑΡΙΣΑ: Φιλοζωικό σωματείο επικηρύσσει φονιά ζώων

ΛΑΡΙΣΑ: Φιλοζωικό σωματείο επικηρύσσει φονιά ζώων

Με το ποσό των 1.000 ευρώ επικηρύσσει το φιλοζωικό σωματείο “Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας”, κάποιον ή κάποιους, που πριν 15 ημέρες θανάτωσαν με φόλες, 16 ζώα στο Συκούριο. Με βαρείς χαρακτηρισμούς, το σωματείο περγράφει τα όσα έγιναν και κοινοποιεί την ανακοίνωση και στην Αστυνομία, καθώς πλέον, η συγκεκριμένη βδελυρή πράξη τιμωρείται και ποινικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με το ποσό των 1.000 ευρώ επικηρύσσεται το ανθρωπόμορφο τέρας που την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2013 σκόρπισε τον θάνατο με φόλες στην περιοχή του Συκουρίου Λάρισας με αποτέλεσμα να «φύγουν» από την ζωή βασανιστικά και με αφόρητους πόνους δεκαέξι ζώα, σκυλιά και γάτες, εκ των οποίων τα δεκατέσσερα ήταν δεσποζόμενα.

Τις φόλες μάλιστα ο δολοφόνος δεν δίστασε να ρίξει κυρίως στην πλατεία του Συκουρίου αδιαφορώντας ακόμα και για τα μικρά παιδιά που παίζουν αμέριμνα καθημερινά εκεί.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ακόμα και ανώνυμη που θα μπορέσει να οδηγήσει στην σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία του δράστη παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο: wup 6987166598.

Το παρόν κοινοποιείται και στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας καθ” ύλην αρμόδια για την εξέταση κάθε είδους πληροφορίας – καταγγελίας, απ’ όπου και αν προέρχεται, συμπεριλαμβανομένου και του διαδικτύου, αναφορικά με περιστατικά θανάτωσης ζώων όπως αυτή θεσπίζεται δυνάμει των διατάξεων του Ποινικού Κώδικα και της 30ης Μαρτίου 2012 διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Φιλοζωικό Σωματείο «Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή