"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

ΛαρισοΤρικαλινό…. απίστευτο πρόστιμο για μια φανέλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ael

Απίστευτο κι όμως… λαρισινό. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο ευρισκόμενος σε κόντρα με τους οργανωμένους οπαδούς της Λάρισας πρόεδρος της ΑΕΛ, Βαγγέλης Πλεξίδας, επέβαλε ένα πρόστιμο 60 ευρώ στους παίκτες της ομάδας. Διαβάστε το λόγο.

Το ότι η Ελλάδα περνάει κρίση είναι αδιαμφισβήτητο. Όπως εξίσου αδιαμφισβήτητο είναι και το γεγονός πως η κρίση δεν είναι καθαρά οικονομική. Τρανό παράδειγμα ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λάρισας, ο Tρικαλινός Βαγγέλης Πλεξίδας, που σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr τιμώρησε με το εξαντλητικό πρόστιμο των 60 ευρώ τους παίκτες της ομάδας, επειδή αυτοί- δρώντας εντελώς απερίσκεπτα- πέταξαν τις φανέλες τους στους οπαδούς της ΑΕΛ μετά τα νικηφόρα εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα στην Παναχαϊκή και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι φήμες που θέλουν τους ημίγυμνους παίκτες της Λάρισας να προσπαθούν να έρθουν σ’ επαφή με τους «τυχερούς» φιλάθλους προκειμένου να πάρουν πίσω τις φανέλες τους ελέγχονται ως ανακριβείς, όπως και αυτές που αναφέρουν πως στον προσεχή εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Παναχαϊκή θ’ αγωνιστούν με φανέλες των ακαδημιών.

Η φτώχεια, εν ολίγοις, μπορεί να θέλει καλοπέραση, όμως ενίοτε θέλει και 60 ευρώ προκειμένου ν’ αγοραστούν καινούριες εμφανίσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης