Λαφαζάνης: Πάρτε πίσω τη συμφωνία Reviewed by Momizat on . Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε ανακοίνωση του απευθύνει σκληρό μήνυμα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να πάρει πίσω την συμφωνία γιατί η "Ελλάδα είχε και έχει εναλλακτ Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε ανακοίνωση του απευθύνει σκληρό μήνυμα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να πάρει πίσω την συμφωνία γιατί η "Ελλάδα είχε και έχει εναλλακτ Rating: 0

Λαφαζάνης: Πάρτε πίσω τη συμφωνία

Lafazanis

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε ανακοίνωση του απευθύνει σκληρό μήνυμα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να πάρει πίσω την συμφωνία γιατί η “Ελλάδα είχε και έχει εναλλακτική λύση”. Και σημειώνει πως: “Το δίλημμα των πιστωτών: συνθηκολόγηση ή καταστροφή, είναι ψεύτικο και τρομοκρατικό και έχει καταρρεύσει στη λαϊκή συνείδηση”.

Αναλυτικά ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης στην ανακοίνωση του αναφέρει:

“Η συμφωνία που συνομολογήθηκε με τους «Θεσμούς» είναι απαράδεκτη και δεν αξίζει να τη χρεωθούν ένα ριζοσπαστικό κόμμα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, και μία μαχόμενη κυβέρνηση, που υποσχέθηκε την κατάργηση των μνημονίων και της λιτότητας.

Οι λεγόμενοι εταίροι και πρώτα απ’ όλα το Γερμανικό κατεστημένο, συμπεριφέρθηκαν απέναντι στη χώρα μας ως να είναι αποικία τους και ως στυγνοί εκβιαστές και «οικονομικοί δολοφόνοι».

Με τη συμφωνία αυτή πάει να ακυρωθεί στην πράξη η λαϊκή εντολή και το περήφανο «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα.

Αυτή η συμφωνία μπορεί να περάσει από τη Βουλή με τη συνδρομή των ψήφων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ. Δεν θα περάσει, όμως, στο λαό, ο οποίος θα την ακυρώσει στην πράξη με την ενότητα και τους αγώνες του.

Η κυβέρνηση και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, έστω και στο και πέντε, έχουν την ευχέρεια και τη δυνατότητα να επανατοποθετηθούν και να πάρουν πίσω τη συμφωνία, πριν ληφθούν τελικές και οριστικές αποφάσεις στη Βουλή.

Η Ελλάδα είχε και έχει εναλλακτική λύση απέναντι στη συμφωνία.

Το δίλημμα των πιστωτών: συνθηκολόγηση ή καταστροφή, είναι ψεύτικο και τρομοκρατικό και έχει καταρρεύσει στη λαϊκή συνείδηση”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή