Λαφαζάνης: Σταματά η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ – Άμεσα το δωρεάν ρεύμα σε ανέργους Reviewed by Momizat on . «Θα προχωρήσουμε σε διακοπή κάθε ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ», υπογράμμισε σε δηλώσεις του στο Mega ο νέος υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Εν «Θα προχωρήσουμε σε διακοπή κάθε ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ», υπογράμμισε σε δηλώσεις του στο Mega ο νέος υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Εν Rating: 0

Λαφαζάνης: Σταματά η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ – Άμεσα το δωρεάν ρεύμα σε ανέργους

Λαφαζάνης: Σταματά η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ – Άμεσα το δωρεάν ρεύμα σε ανέργους

«Θα προχωρήσουμε σε διακοπή κάθε ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ», υπογράμμισε σε δηλώσεις του στο Mega ο νέος υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο κ. Λαφαζάνης υπογράμμισε ότι αυτό θα αποτελέσει μια από τις πρώτες προτεραιότητες του υπουργείου: «Η ΔΕΗ θα επανέλθει στο Δημόσιο ως δημόσια επιχείρηση η οποία θα λειτουργήσει σε όφελος της ανάπτυξης και με κριτήρια αποκλειστικά παραγωγικά και βεβαίως περιβαλλοντικά», είπε ο νέος Υπουργός.

«Θα είναι μια καινούργια ΔΕΗ η οποία θα υποβοηθήσει σημαντικά την ανάγκη να προχωρήσει η χώρα σε παραγωγική ανασυγκρότηση», τόνισε ο κ. Λαφαζάνης.

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ρεύμα πιο φθηνό για να τονώσουμε την ανταγωνιστικότητα και να βοηθήσουμε τα νοικοκυριά» πρόσθεσε.

«Αξιολογούμαστε από τον ελληνικό λαό και όχι από την τρόικα», συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ενώ δεσμεύτηκε να υλοποιηθεί άμεσα η προεκλογική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για δωρεάν ρεύμα σε ανέργους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή