Λαχειοφόρος της Γραμματείας Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ Reviewed by Momizat on . Στις μέρες μας οι ταξικές αγωνιστικές δυνάμεις δίνουν τη μάχη για να υψωθεί το ανάστημα του εργατικού κινήματος, να ανασυνταχθεί και να ανακάμψει τόσο σε προσαν Στις μέρες μας οι ταξικές αγωνιστικές δυνάμεις δίνουν τη μάχη για να υψωθεί το ανάστημα του εργατικού κινήματος, να ανασυνταχθεί και να ανακάμψει τόσο σε προσαν Rating: 0

Λαχειοφόρος της Γραμματείας Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ

Λαχειοφόρος της Γραμματείας Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ

Στις μέρες μας οι ταξικές αγωνιστικές δυνάμεις δίνουν τη μάχη για να υψωθεί το ανάστημα του εργατικού κινήματος, να ανασυνταχθεί και να ανακάμψει τόσο σε προσανατολισμό-διεκδικήσεις-στόχους ,όσο και σε οργανωτικό επίπεδο και δομή.

Είναι υπόθεση που πρέπει να πάρουν πάνω τους τα συνδικάτα, οι εργαζόμενοι,  δημιουργώντας προϋποθέσεις για την επιτυχία της. Είναι υπόθεση που περνά μέσα από κάθε μικρή και μεγάλη μάχη του εργατικού κινήματος:  από τις εξορμήσεις & περιοδείες στους τόπους δουλείας , τις συσκέψεις &  συνελεύσεις, τις εκδηλώσεις ,τις διαμαρτυρίες , τις απεργίες , την έμπρακτη ταξική αλληλεγγύη στη δοκιμαζόμενη εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα.

Για την επιτυχία αυτών των δραστηριοτήτων σημαντικός παράγοντας είναι η φωνή του ταξικού κινήματος, τα αιτήματα των κλάδων να φτάσουν παντού και στο πιο μικρό χώρο δουλειάς. Χρειάζονται εκατοντάδες προπαγανδιστικά αλλά και  υλικά υποδομής (ανακοινώσεις-έντυπα , αφίσες, πανό, μικροφωνικές κλπ.) που θα συμβάλλουν στη διαφώτιση της εργατικής τάξης, που θα τονώσουν το ηθικό τους και θα δημιουργούν προϋποθέσεις αγωνιστικής ανάτασης, για να σπάει η μοιρολατρία και ο φόβος.

Για να γίνουν όλα αυτά θα χρειαστούν οικονομική στήριξη. Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τον κάθε εργάτη, εργάτρια, να συμβάλλουν καθοριστικά στην λαχειοφόρο – οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ , για να μπορέσει να φέρει σε πέρας τις κινητοποιήσεις που διοργανώνει. Το ΠΑΜΕ δεν έχει άλλους πόρους οικονομικής στήριξης παρά μόνο τα συνδικάτα, την εργατική τάξη.

Σ’αυτή την κατεύθυνση η γραμματεία νομού Τρικάλων του ΠΑΜΕ διοργανώνει λαχειοφόρο. Για την μεγαλύτερη επιτυχία της λαχειοφόρου,  ώστε να φτάσει παντού σε κάθε εργάτη και εργάτρια, και από το πενιχρό μεροκάματό του να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια,

μετατίθεται η ημερομηνία της κλήρωσης

από Τρίτη 3-12-2013 (όπως αναγράφεται στους λαχνούς)

για Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014.

 

Από τη Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή