Λαχειοφόρο διοργανώνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρικάλων Reviewed by Momizat on .   Γνωστοποιούμε στο κοινό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων  διοργανώνει λαχειοφόρο για την οικονομική του ενίσχυση προκειμένου   Γνωστοποιούμε στο κοινό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων  διοργανώνει λαχειοφόρο για την οικονομική του ενίσχυση προκειμένου Rating: 0

Λαχειοφόρο διοργανώνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρικάλων

Λαχειοφόρο διοργανώνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρικάλων

 

Γνωστοποιούμε στο κοινό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων  διοργανώνει λαχειοφόρο για την οικονομική του ενίσχυση προκειμένου να επιτελέσει το φιλοπεριβαλλοντικό και φιλοθηραματικό του έργο και ειδικότερα για τη στήριξη των δράσεων για την επανεγκατάσταση της πεδινής πέρδικας στην περιοχή των γεωγραφικών ορίων ευθύνης του, σύμφωνα με τον καταστατικό του σκοπό. Για το λόγο αυτό αποφάσισε την έκδοση 10.0000 λαχνών με τιμή διάθεσης ένα ευρώ   (1,00€) για κάθε λαχνό και να κληρώσει τρία δώρα. Ειδικότερα ως πρώτο δώρο θα κληρωθεί ένα ηλεκτροκίνητο μηχανάκι, ως δεύτερο δώρο ένα NOTEBOOK και ως τρίτο δώρο ένα κινητό τηλέφωνο αφής (Smarthone).

Η κλήρωση θα λάβει δημόσιο χαρακτήρα στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων, Καποδιστρίου 24, παρουσία Συμβολαιογράφου, την Παρασκευή 29/12/2017 και ώρα 12.00 μεσημβρινή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή